Scudo Sports

İbb Beyazmasa Şikayeti Sonucu

sspl

Forum Bağımlısı
Tepki
2.689
İsim
Emre
Başlangıç
2013—14
Bisiklet
Carraro
Arkadaşlar merhaba,

Yaşanan tatsız bir olay sonucu yapmış olduğum 27 Eylül'de yapmış olduğum şikayete istinaden bugün aşağıdaki mesajı aldım. Bahsedilen cezai yaptırım hakkında bilgisi olan var mı?

Beyaz masayı aradığımda 100 bilet gibi bir ceza kesildiğini şöförun ikaz edildiğinden bahsediliyor. Bu doğru mudur yoksa çocuk kandırır gibi biz ceza verdik tamam gibi bir şey midir?

Sonuç olarak farklı bir şikayette daha bulundum ve bu ceza nedir bana bunu söyleyin gibisinden bir talep daha oluşturdum.

Yorumlarınızı bekliyorum.

4b8b1ce8-34f2-4078-bc55-de3b32425c50.jpg

Scudo
Konu neydi? Yasadiginiz ne gibi bir sorun nedeniyle beyaz masaya basvurdunuz?

Koca bir " YALAN "

• Beğen
Tepkiler: sspl
@Kuzey Ege Şöfor arabadan inip üstüme yürüdü.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
benim bu ibb mesajından anladığım şoför ile ilgili hiç birşey yapmadıkları. dua edin sizin adresi veya numaranızı ilgili sürücüye vermemiş olsunlar. bundan seneler evvel, odtü çarşıda bir yerden pide yiyen arkadaşım gıda zehirlenmesi ile hastanelik oldu. odtü döner sermaye işletmesine şikayet etmiş ve 2 gün sonra pideci aramış. telefonu kim vermiş peki? evet bildiniz döner sermaye yetkilisi o zaman her kimse o. sonuç arkadaşı tehdit eden pideci mutlu mesut hayatına devam etmiş. çünkü ev kapınıza bıçak gibi birşeyle dayanan kişiye yapacak birşeyiniz kalmam. kapıyı açmam dediğinizi duyar gibiyim ama ya siz eve girer veya çıkarken yaklaşırsa?

geçmiş olsun.

@mehmetlevent Haklısınız katılıyorum ne yazık ki size. Ben bir şikayet kaydı daha oluşturdum verdiğiniz ceza ne diye bakalım ona ne diyecekler.

@sspl bla bla gizliligine istinaden cezalar hakkinda bilgi veremiyoruz diyecekler... Bana dediler ordan biliyorum.

• Beğen
Tepkiler: sspl
benim şikayetime de 1 hafta sonra dönülmüştü herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi diye. çünkü olumsuzluğun kaynağı 1 hafta içinde yapacağını yapıp sonra ayrılmıştı tam planladığı gibi.

Geri