yaa mov da olsa olr evet... internette war onların converter ları... ceviririz mpg e... ama önce bi elimizde gecsin... o vidyolarda benm wallride ı fazla yatarak grdiğim için alamayıp 2 kere falan bacaamı koyup kendimi düzelttiğim bayaa atraksiyonlu bi video olması lazım
evet... viraj duwarına fazla güwendm nası olsa sol viraj yatarım eşek kadr dedim... hakkatende öle oldu ama viraj duwarı bitipte düzlüğe cıktııımda hala yatık vaziyetteydim snra ayak koydum yere biraz düzeldi tekrar tekrar koydum,, ama buarada.. makina kontolü bnden aldı... kendi çapında viraja öle girilmez böle girilir dedi... baktım benm arkası geziniyo paso ama bayaa komiktiii..: video gelsinde hep beraber izleriz.. xD
buarada biraz önce örendm.. birisi video kamerayı geriye sarmış.. kayıtların coğu patlamış... yani burdan cıkan sonuc:: bidaaki sefere dijital kamera kullanacağız.. yoksa böle problemler cıkabiliyor...
bu arada bugün kadrom kırıldı... sanırsam fazla zorladım yarışta nerden diye soracak olan arkadaslara şimdiden belirteyim.. disk fren merkezinden kırıldı.. aslında kırılan kadroya üzülmüyorum(aslı bisiklet zaten garantiden verecek).. rotorum yamuldu we giden stickerlara üzülüyorum
Geçmiş olsun Doruk Türkiyede downhill yarışında ilk kez kadro kıran biri olarak tarihe mi geçtin yani sen şimdi Gerçeken fazla zorlamışsın birdahaki yarışda bukadar zorlama ama :rolleyes: Kadroyu nezaman değiştirecekler fazla yaya kalmazsın umarım.
evet kadro garantili... bugün kackara bıraktım.. heralde.. 3-5 güne hazır olur.. arkadaslar sakın sanmayınki x11 sağlam değil... kırılmış olmasına rağmen hala savunuyorum o kadroyu.. çnkü fabrikasyon birsey bu benm basıma gelen... Buarada emin ol özgürcüm bidahaki yarışta hiiiç zormalicam... eer vites sistemi yaparsam.... bilmiorum yani... düzlüklerdede basarım ozman. bu şeklde düzlüklerde hiç pedallayamadım
zorla zorla normal bi sedona olsaydı değiştirmezlerdi inş. sorunsuz bir şekilde değiştirirler de Sedona nın ne kadar gücenilir bir marka olduğu ortaya çıkar.
Hafta sonu vaktim olursa adaya gidicem sırf şu dönüşleri çalışmak için msn den konuşalım bu konuyu