Scudo Sports

I am SPECIALIZED

Scudo
hayırlı olsun çok güzel bir bisiklet ama daha detaylı fotoları hakediyor zannımca hem bizler hem de yeni silahına haksızlık etmeyelim bence...

• Beğen
Tepkiler: Sinan Ceylan
"Epic" gerçekten de abi. Keyifli sürüşler. :)

epic marathon karbon da ilgimi çekmişti. s worksun ayrı bir havası var. hayırlı olsun

Bora kaptan bi sabah çaya gelde sirkeciye görelim şu kırmızılı güzeli :))

Harika makine , diyecek fazla söz yok . Güle güle kullanın :)

• Beğen
Tepkiler: Bora TİRKİ
hayırlısı olsun, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle..

• Beğen
Oooffff Off :) Adı üzerinde; destan. Harika bisiklet, güle güle kullanın.

• Beğen
Abi binmeye kıyılmaz hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler.

süper süper, iyi günlerde binin. saldıracak bi jaguar gibi duruyor :)

Epic'e kırmızı beyazda pek yakışmış :) Güle güle , sağlıcakla kullan. S-works kardeşliği :)

• Beğen
Ohh shit demek istiyorum:) 26" sanırım 29" değil diymi? 29" olan modelini Mountain Bike Action magazin şimdiye kadar sürdükleri en iyi bisiklet olarak tanımlamış. Kadroyu kaça aldığınızı ve arka şokla birlikte ağırlığını çok merak ettim, özelden veya buradan bildirebilirseniz çok sevinirim.
Bir de bence slr setten ziyade carbon jantlı , dt 240s göbekli ve dt revo teller olan bi setle sürüş keyfini ikiye katlarsınız gibime geliyor nacizane fikrim ama hayran olduğum ve benim de almayı düşündüğüm kadro, özellikle 2012 te fox "kashima coating" arka süspansiyonun ve çok başarılı olduğu yabancı forumlarda belirtiliyo, 2011 modelinden daha iyiymiş...

• Beğen
Arka süspansiyon havlı mı bu bisiklette arkadaşlar?

@VOLKAN ÇELİK

Merhaba,

S-Works Epic kadromu Aktif Pedal Bisiklet'in desteği ile aldım.. Kadro ağırlığı net, 2,300 gr.

Bu kadroda, Quick realese yok.. +142 12mm sokma mil..

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash2/154520_10150684313754370_720879369_9803652_2053859514_n.jpg

Geri