Scudo Sports

Hydrapak su çantası 2 litre hiç kullanılmamış!!!

serkan salman

Aktif Üye
Tepki
21
Su torbası hiç kullanılmadı 40 Tl ye isteyen arkadaşa verebilirim...

http://img534.imageshack.us/img534/7227/176581543dj.jpg

Scudo
Çantada başka kaç göz var? ve tahminen neler sığdırılabilir içlerine?

Çantanın en arkasında sırtınıza batmıyacak harita, kitap, kağıt parçası koyabileceğiniz bir göz var bunun dışında su torbasını yanınıza amaz iseniz orta gözü gayet geniş ben şahsen içine bir kaç şişe su-el havlusu-cüzdan-tel-anahtar vs..eşyalarını koyup çıkmıştım rahatsız olmadan tabii içine bence sıkıştırarak bir kaç kazak bile girer ama hafif rahatsız eder birde en önde bir göz var burayada bisiklet kilitini koyardım..Gayet kullanışlı ve hafif...Ancak kask koyma yeri yok...

Teşekkür ederim bilgiler için.. İlerleyen zamanlarda satılmazsa tekrar iribata geçerim sizinle..

Hocam özel mesaj gönderdim cevap bekliyorum..

Ben bir kaç gün önce özel mesaj gönderdim. Buradan da yazdım kesin alacağım ama hala cevap bekliyorum...

ben bugun konustum anlastım urun satılmıstır.yarın yola cıkıyor.kilitlenebilir.gercı dostum cok yogunmuş ama gırınce kendıde soyler sanırım.

İyide ben kaç gün önce özel mesaj attım kendisine ilk sırada ben vardım sanıyorum.. Herhangi başka bir iletişim bilgiside bırakmamışlar.. Ben bir haftadan fazla süredir cevap bekliyorum kendisinden.. Açıkcası bu şekilde hiç olmadı..:mad:

@d.berkay

dostum ve aynı zamanda hemserım sana özelden yazdım ama sımdı dedım okuyanlar arkadası yanlıs tanır buradan da kucuk bır acıklama geregı hıssettım arkadas gecen ayın ortasında bısıkletını bu forumda sattı ve yanında epey bır malzeme verdı bır kısım aksesuarıda o lınkın ıcınde pazarladı tabı özel mesajı olmadıgı ıcınde telefon numarası verdı. zaten bısıkletı sattıktan sonra da foruma pek gırmedı yoksa arkadas konusmalarından anladıgım ve emın oldugum kadarıyla gayet duzgun bırısı işlerı cok yogun ve egıtımıde cok duzgun tabı bunlar benım goruslerım.benım ne zaman gorustugumu soracak olursan da ılk bısıklet satısında kaskından basladım matara kafesıne kadar barendlerıne kadar hepsı ıcın konusmuslugum var ılk once forumdan sonra özelden.umarım acıklamam yeterlıdır sımdıden anlayısın ıcın tesekkur ederım bu arada bende ankara kecıorenlıyım :)

Cevap yazdım Ferhat bey.. Neyse almışsınız artık diyecek bişey yok.. Ama gerçekten ya bir telefon numarası daha farklı bir ulaşım bilgisi eklenmeliydi ilana.. Ben bir haftadır bana ulaşmasını bekliyorum ilan sahibinin.. Ama elden bişey gelmez tabi.. Güle güle kullanın...

Geri