Scudo Sports

Hybrid Şehir Bisikletleri!!!

Adem Gül

Forum Demirbaşı
Tepki
215
Arkadaşlar hybrid bisikletleri kim ürettiyse , kimin aklına geldiyse Allah razı olsun.. Nihayet mtb mi citybike mı tartışması sona erdi ( en azından benim için ) . Daha önceden adını çok duyuyordum ama bizzat incelemek nasip olmamıştı. Mtb gibi dişli ama citybike gibi ince 28'' lastikler çok hoşuma gitti. Heleki cyclocross bisikletlere heves sarmışken. Hybridler tamamen çok amaçlı tasarlanmış. Çok engebeli orman arazisine girmeyecekseniz ideal bisikletler. Maşalarıda kitlemeli amortisör maşa olması bence çok iyi. Ağırlıklarına gelirsek mtb ile citybike arası birşey. Uzun zamandır mtb mi alayım citybike mı alayım diye kendimi yiyordum şimdi kararım hybrid olacak büyük ihtimal :)

• Beğen
Tepkiler: Tolga Günsezer
Scudo
Amacınızı belirlemiş, uygun bisikleti seçmişsiniz. Memnun olacağınıza inanıyorum. Yorumlarınızı takip edeceğim.

Yorumlarınıza kesinlikle katılıyorum.

2,5 sene Bianchi shape kullandım (daha çok yol bisikleti), şu anda Scott Sportster 40'a geçtim, kilitli ön amörtüsör ve bir miktar kalın lastikler sadece şehiriçinde kullanılıyorsa kesinlikle gerekli ve sürüşü çok zevkli hale getiriyor!!!!

Bisikletlerin subaru foresteri ya da Audi all-Road'u!!!!

• Beğen
Tepkiler: Tolga Günsezer
Bisikleti en kısa amanda alıp yorumlarımı buraya ekleyeceğim resimler ile birlikte :)

Geri