Scudo Sports

hybrid (şehir bisikleti tavsiyesi)

Trek şunu savunuyor"Üzerindeki parçalar sonradan değişebilir,önemli olan kadro..":harika::harika:

@Emre Yönlüer elbette kadrosu çok iyidir ben açıkçası kadro işinden pek anlamıyorum ama diğer markalarında kadro konusunda çok geri olduklarını düşünmüyorum trekten

Diğer markalar derken???
Specialized
Scott vs.... diyorsanız doğrudur tabi:D:D

• Beğen
Tepkiler: onur tuna
Scudo
merhabalar bende bir sehir bisikleti almayi dusunuyorum
carraro sportive 227 yi buldum boyum 176 kilom 126
sizce benim kilomda biri için nasil bir bisiklet? sorun yasarmiyim?
bisikletevim.com da nakit 1390 k.kartina 9 taksite 1530 fiyat verdiler

Maksimum 3000 TL'ye (3500 gibi düşünebilirsiniz, peşin, pazarlık falan derken) şehir bisikleti tavsiyesi bekliyoruz yetkili abilerden. Sadece düz yolda kullanılacak, dağ tepe gezilmeyecek. Ama bir tura çıkıldığında da yolda bırakmayacak bir alet olsun. İlk tercih Amerikalı ve Avrupalı markalar. Plase Japon.

• Beğen
Tepkiler: Zaferrr35
@Mehmet Nejat Karahan

Avrupalı düşünürseniz Cube Touring serisini değerlendirmenizi öneririm.
Fiyat aralığı sizin bütçeye uygun.
Bagajlı olduğu için turlara da uyar.:)

@anti panik

Biraz pahalı gibi sanki Fuji.

@Mehmet Nejat Karahan
boyunuz kaç kadro olarak 52 cm kadro olursa sana benim bisikleti verelim giant escape 2 evde olduğu için temiz ilgilenirsen mesaj atman yeterli

@Ned Stark
Teşekkürler, şehir bisikletinde ikinci el düşünmüyorum. Ama kullanılmış Brompton'ın varsa ilgilenirim :)

• Beğen
Tepkiler: Ned Stark
@oguz169, post: 2054800,
[QUOTE="Mehmet Nejat Karahan

Mehmet bey, amerikalı istiyorsanız trek tercih edin derim. Ama ben bir avrupalı olan whistle ya da carraro markalarını tercih ederdim. Hatta yerli malı corelli yi de tavsiyer ederim.[/QUOTE]

Son düzenleme:
@Mehmet Nejat Karahan
Ben de aynı dertten muzdaribim dert diyorum zira öyle olmaya başladı. Şu an dahon mariner d8 kullanıyorum ama daha uzun yollar yapmak istediğim için uygun bir şehir bisikleti arıyorum bende.. ghost square cross 1,8 , carraro sportive 227-230, whistle guipago 1827, merida crossway 40 ,mosso legarde 1924 gibi modellere baktım kafam çorba gibi oldu açıkçası..
birde bu firmalar herhangi bir bisiklet çıkardığında youtube incelemelerini neden koymaz anlamıyorum onlar için zor olmasa gerek. çoğu bisiklet için bir kaç amatör incelemeden başka bir şey bulamıyorsun

@Mehmet Nejat Karahan
Bütçenize uygun derken 3300 tl civarı fiyatlar gördüm internette. Burda baktığım site adı yazamıyorum. İlgilenirseniz öm yazın lütfen.

@anti panik
Fiyat listesine biraz göz gezdirdim de bir cube bisiklet fiyatına çok rahatlıkla araba alınabiliyor hatta arabasına göre iki araba bile alınabiliyor:)türk insanı ve bütçesi için uygun bir marka olduğunu düşünmüyorum

merhaba,
insanın kafasını karıştıran karıştırana oldu.
ben de carraro 227 46 kadro 2018 için netleşmiştim ki..........
ankaradan bir firma aradım listenizde var mı diye bana carrraro vb olanlar hakkında saydı da saydı, özellikle kadro yapıları için, alüminyum kadrolar konusunda bir dolu detay sundu
sonra italyan marka söyledi kross bisikleti............
benim amacım 2000 ve biraz üzerinde hidrolik diskfren eğer olursa gidondan kilitli maşa ve 2500 geçmemişse biraz da çamurluk eldiven araç arkası taşıma vs. alıp 3000 tl civarında alışverişi tamamlamak...
tamamlamak ne mümkün...
o şu markanın kadrosu ne belli değil diyor
öbürü vitesler şu marka tırt diyor
daha beriki avrupa iyi
taaa uzakta ki yerli iyi

bir arkadaşın yaptığı gibi gideceksin bisikletciye gireceksin hangi markalar varsa içlerinden seçip allıp çıkacaksın
diyoruz

ama yine kafa karıştırıyorlar
bir türlü alamadım gitti...

• Beğen
Tepkiler: HUZEYFECAN
merhaba,
insanın kafasını karıştıran karıştırana oldu.
ben de carraro 227 46 kadro 2018 için netleşmiştim ki..........
ankaradan bir firma aradım listenizde var mı diye bana carrraro vb olanlar hakkında saydı da saydı, özellikle kadro yapıları için, alüminyum kadrolar konusunda bir dolu detay sundu
sonra italyan marka söyledi kross bisikleti............
benim amacım 2000 ve biraz üzerinde hidrolik diskfren eğer olursa gidondan kilitli maşa ve 2500 geçmemişse biraz da çamurluk eldiven araç arkası taşıma vs. alıp 3000 tl civarında alışverişi tamamlamak...
tamamlamak ne mümkün...
o şu markanın kadrosu ne belli değil diyor
öbürü vitesler şu marka tırt diyor
daha beriki avrupa iyi
taaa uzakta ki yerli iyi

bir arkadaşın yaptığı gibi gideceksin bisikletciye gireceksin hangi markalar varsa içlerinden seçip allıp çıkacaksın
diyoruz

ama yine kafa karıştırıyorlar
bir türlü alamadım gitti...
aradan uzun zaman geçmiş ama neye karar verdiniz sonuçta ne aldınız acaba ben de carraro sportive 222 yi düşünmüştüm de

Geri