Scudo Sports

HYBRID, MTB, HYBRIDIZE MTB seçimi (Bütçe max. ~3000 TL)

@Hakan Genç

Trek için beni engelleyen en önemli unsur fiyatına göre düşük donanım sunması. Hem vites hem frenler fiyata göre düşük gibi geldi bana fakat tur yapanlarda hep trek kafam karışık

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: H.Genç
Scudo
@onur tuna

Fiyat konusunda haklısın, yanlız ben bu konuda çok şanslıyım. Mesela trek ds 8.4'ün fiyatı Türkiye de 990€ fakat ben aynı bisikleti Kıbrıs tan 750€'ya (peşin) aldım. Aldığım zaman Türkiye fiyatlarıyla 700 tl fark vardı. İmkanı olan varsa atlayıp gelip alsın. Tatilide yanına kâr kalır. Fiyatların bu kadar ucuz olmasının nedeni milletin rum tarafına gidip (onlar avrupa birliği üyesi) bisiklet almaları. Bu sebepten mütevellit fiyatlar baya ucuzladı.

Loading %61..

• Beğen
Tepkiler: onur tuna
@Yakup548

Merida crossway 900 ve Focus crater lake 2.0 Hybrid bisikletler listemde en üstte şuan. Merida sadece gözüme biraz kırılgan geliyor

@Hakan Genç

Siz kıbrıs tamı yaşıyorsunuz

@onur tuna

Kuzey Kıbrıs. Bisikleti almaya gittiğimde satıcı bana Türkiye den müşterilerinin olduğunu söyledi. Gelip, alıp gitmişler. Ya da tanıdığınız varsa alsın mersinden gemi ile getirsin:)

Loading %61..

• Beğen
@onur tuna

Donanım düşük olması o kadar önemli diil pedala bastın mı akıyor bisiklet...Önemli olan kadro geometrisi ve esnemezliği.Aldığım yerin söyediğine göre en az esneyen kadro Trek'te ki binince anlaşılıyor....:alkis:

• Beğen
@onur tuna

ilk başlarda bir emekleme dönemi var daha sonrasında uçmaya başlıyorsunuz:D
yol lastiği takınca yolunmuş tavuk gibi oluyor ama hız açısından çok iyi bir hale geliyor.scott da gayet güzel tavsiye ederim benim kadro 15.5 size de bu ölçülerde olması gerek daha önce 26 kullanmış biri olarak dan 29 u çok rahat ve kesinlikle tavsiye ederim ilk başlarda bende de baya kuşkulu yaklaşmıştım ama insan kullanınca farkını anlıyor :D

• Beğen
@Hakan Genç

acaba fiyatlarına internetten bakabileceğimiz bir adres biliyormusunuz

@mfurkanates

sanırım en kötüsü bisikleti deneyememek aslında 1-2 gün sürebilseniz ne kadar kolay karar verilebilir

@Emre Yönlüer

aslında yerine göre esnemesi istenebilir kadronun hani çok sert oluncada bu sefer gevrek kırılma olur.

@onur tuna

Siteleri var mı bilmiyorum ama facebookta akcan bisiklet diye aratırsanız bulursunuz. Hatta linkini vereyim;

(link)

Ekleme: Cihan Ünal'da oradan Trek almış:)))

Loading.. %61

@Hakan Genç

sitesinide buldum netten ama hem 2012 modeller var. yanlız facebook üzerindeki resimlerde trel markasını koymuş altına star trek dizisinin yazısını koymuş. çok komiğime gitti

Buradaki işletmeler Türkiye'deki kadar profosyonel değil:)

Loading.. %61

• Beğen
@Hakan Genç

O kadardan bir şey olmaz :)

Trek ds 8.4 sahibiyim ben de ve benim kadar araziye giren yoktur :) hatta ilerde ön amotisörü değiştirip 80mm gibi, sistemi geliitireceğim. Narin bir bisiklet değil ki arazide kendini daha çok ortaya çıkarıyor diye düşünüyorum.yolda ise çok rahat, 230 km ilk zor düzey turu , eski bisikletim salcano astro dan çok daha rahat ve daha az yorularak bitirdim.tavsiye ederim

• Beğen
@Yasin Görcü

Aynen bende de SALCANO Igman vardı,şimdi ona verdiğim paraya acıyorum...

HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
@Emre Yönlüer

IGMAN benim mtb listemde olan bir bisiklet, nesi kötü geldi sana, gerçi 2014 igmanlar bir hayli farklı önceki nesilinden sanırım komponent olarak ama ....

@Emre Yönlüer

IGMAN benim mtb listemde olan bir bisiklet, nesi kötü geldi sana, gerçi 2014 igmanlar bir hayli farklı önceki nesilinden sanırım komponent olarak ama ....

Geri