Scudo Sports

Hybrid Bisikletler

Scudo
@Ateş Akakıncı

Boy ?

Bacak iç boyu ?

Bak benim boyum 1.74, bacak iç boyum 68 cm.
Ve "S" kadro kullanıyorum.

92 dediğin hangi ölçüdür bilmiyorum ama.
Eğer bacak iç boyu ise, veya boyundaki 1'in 92'si ise senin S veya M kadro ile işin yok.

O yüzden net bilgi verirsen, daha net çözümler bulabilirsin... :in:

@Ateş Akakıncı

Ok...

O zaman kesinlikle "S" kadro seçilecek demektir...

Şehirlerarası satıcıları da sorgulayabilirsin.
Kargo ile adrese ulaştırma seçeneğine soğuk bakma.
Belki Ankara,İzmir gibi yerlerdeki satıcılarda "S" kadro 2011 Sedona 751 denk gelebilir...

Örnek : (link)

Google'de "2011 Sedona 751,S Kadro" şeklinde bir arama yaptırırsan belki de denk gelebilirsin... :in:

ha bire karar değişiyorsunuz ama nerede kullanacağınıza dikkat edin bisikleti seçerken.ben kesinlikle hibrit bisiklet alın derim hem rahat hemde çok akıcı pişman olmazsınız dağ tepe gezecek olmadık dan sonra sorun yaşamazsın.boyunda müsait 1300 tl ye M boy 2010 model scott sub 30 al 1 ömür gez...

Doğru söylüyorsunuzda ben arkadaşla akrobasi yapmak için alıcam o yüzden dağ bisikleti tercih ettim . Malesef hala Sedona 751 bulamadım ayrıca Merida'ya yönelicem gibi . :)

Arkadaşlar son olarak bir kez daha soruyim Scott Aspect 30 mu daha iyi yoksa Merida Tfs 100D'yi mi iyi ?

@Ateş Akakıncı
Merida Tfs 100 d almak istediğim ilk sırada ki biiklet :)

Benimde aklım Merida'da ama kız kardeşim Scott'u daha çok beğendi ondan aklımı kurcaladı :)

Arkadaşlar bende Merida istiyorum ama arkadaşların hepsi Scott Aspect 30 diyor donanım olarak hangisi daha iyi ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler ..

Dağ bisikletinden vazgeçmeniz isabetli olmuş. Kilitli amortisörlü veya amortisörsüz bir bisiklet tercih edin bence.

Şu an için bir Hybird ve bir Dağ bisikleti seçenekleri var . Biri Scott Sub 30 diğeri Scott Aspect 30 . Eğer adam güzel bir dağ tekerleği ile verirse alıcam Sub 30'u. Fakat bir sorunum var amörtisörü yok ormanda bir sorun yaşar mıyım ?

Geri