Scudo Sports

Hybrid bisikleti yol bisikletine dönüştürme..

ön artırıcım roux'unkiyle aynı. muhtemelen aynakollar da aynı. sorun nerede hala bulamadık.

Scudo
@bekir ö. @Roux
mtb / şehir bisikletlerindeki vites sistemlerindeki ön artıcı çekiş oranı ile yol kollarının çekiş oranları aynı değil, o yüzden artırıcının değişmesi gerekebilir.

süper bir dönüşüm. :)
Böylelerini gördükçe hevesim daha da artıyor. hem commuter tarzında hemde tur amaçlı kullanılabilecek bisikletler çıkıyor ortaya.
Yurtdışında şehir bisikleti olarakta kullanılabilmeye müsait çok model var genesis croix de fer gibi ve daha niceleri.
İnş bende MTByi elden çıkartabilirsem şahane planım var :)

Sağlam ve hızlı olmuş:).Benim gibi hemnyol bisikleti gibi olsun hem tekerleri sağlam basssın diyenlere örnek bir çalışma.Keyifli pedallar.

Uzun zamandır bakmıyordum, benim operasyon tamamlandi. Hatta epey de yol aldim. Yikayamadim ama BuyrunP_20150618_220519_001.jpg fotoğraflar.:

Dosyalar

• P_20150618_220723.jpg
    P_20150618_220723.jpg
    59,8 KB · Okunma: 74
  • P_20150618_220656_1.jpg
    P_20150618_220656_1.jpg
    108,7 KB · Okunma: 72
  • P_20150618_220747.jpg
    P_20150618_220747.jpg
    56,2 KB · Okunma: 70
Merhaba arkadaşlar. Buraya bayağıdır uğrayamıyordum. Malum ramazan fazla da bisikletle haşır neşir olamıyoruz bari foruma girip yazayım dedim. Trek bisikletimde değişmesi gereken bir gidon boynu var. Çok uzakta kalıyor gidon. Bir de tur bisikleti yapıyordum gidonu geniş alsam iyi olur diyordum ama iyi olmazmış. Gidon bayağı büyük kontrolu zorlaşıyor en yakın zamanda bu ikisini değiştireceğim. Ayrıca brooks gidon bandının rahatlığı bayağı cezbetti diğer bisikletime de bir tane yapıverdim. Birkaç tane resim paylaşıyorum. Hayırlı ramazanlar:)
IMG_5128.JPG

IMG_5133.JPG
IMG_5134.JPG

Edit: Resmi becerememişim tekrar koymayı deniyorum:)

@Roux Fotoğraf koyamadınız sanırım, bende görünmüyor :)

Mavi rengini çok sevdiğimden sanırım iki bisiklet de çok hoşuma gitti(ben de kırmızı-beyaz kadromda mavi sargı kullanıyorum :D), tekerinize taş değmesin :) Trek için çok başarılı bir değişim olmuş, ilerde bütçe bulabilirsem ben de mutlaka drop barlı bir tur bisikleti toplayacağım...

• Beğen
Tepkiler: Roux
@Roux ondeki gibi disk fren meselesini nasil hallettiniz

canyon'a bayıldım. Trek'in de dönüşümü muhteşem olmuş. Kazasız, keyifli sürüşler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Alâiye
fx 7.3 tur bisikletim var aynısını yapmayı düşünüyorum güzel duruyor. güle güle kullan

Hocam gidona uzanma mesafenin uzayınca sürüş pozisyonunda bir sorun çıktı mı?

Geri