Scudo Sports

Huzurlarınızda Sedona 751 d :)

Scudo
Emre Ergene>>>Teşekkür ederim.

sokol yeşil>>>Samimi cevabın için çok teşekkür ederim.

ibrahim m yaradilmis>>>Teşekkürler. :)

Bartu Aras>>>Teşekkürler herkese kazasız pedallamalar.

ilkerturker>>>Sanada çok teşekkürler.

Bisikletiniz hayırlı olsun. Güle güle kullanın. :)
Kazasız, belasız bol pedallar dilerim.

İyi günlerde bolca pedallar dilerim, süper görünüyor :)

Çok güzel bisiklet Çok şekil :) hayırlı olsun güle güle kullanın

Bende alıcaktım Doruk Bisikletten ancak bir gün önce satıldığı söylenince onun yerine bana daha uygun olacak ve orada bulunanların desteğiyle Merida Crossway aldım. Sizin bisikletinizde hayırlı olsun.

çok güzel görünüyor hayırlı olsun bisikletiniz nazar boncuğunu da eklemeyi unutmamışsın resimlerin altına :) yalnız lastikler çok mu kalın ? 2.0'dan daha büyük gibi ?

tekerler banada büyük geldi bendede aynı teker var benim 751in resmi:D

http://yukleresim.com/images/22922176394153455859.jpg

atakan tosunoğlu>>>Güzel ykıştırmanız için teşekkür ederim. :)

Onur Eryaman>>>Teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun.

Harun Sayı>>>Teşekkür ederim.

Kaan Bayhan>>>Teşekkür ederim.

utku ÇEÇEN>>>Teşekkür ederim.

Onur Özgün>>>Adaşım bende sedona 741d veya whistle 1161d alma niyetiyle gitmiştim ancak 741 ellerinde kalmamıştı , miwok 1161 in de istediğim rengi yoktu.Zaten girdiğimdede 751 dikkatimi çekmişti onun hakkında konuşup donanımını da inceledikten sonra alaverdik. Yani şans işi oldu biraz.Sen hangi gün doruk bisiklete gitmiştin? :)

Serdal Doğan>>>Teşekkür ederim.Üzerindeki lastikler Schwalbe smart Sam 26*2.1 fotoğrafta biraz kalın gözükmüş olabilir. :)

Cüneyt HOCAOĞLU>>>Beğendiğinize sevindim.Teşekkürler.

ilker KISA>>>Dediğim gibi üzerindeki lastikler Schwalbe Smart Sam 26*2.1 ya fotoğraftan dolayı bir yanılma oluyordur yada 0.1 lik fark epey belli ediyordur kendini ancak üzerinde 26*2.1 lik lastikler var.Acaba sizde farklı mı?

Sizin 751 de güzel duruyor bu arada.

Mert Taşkıran ve Volkan Güneri sizlerede teşekkür ederim yorumlarınız için kazasız pedallamalar.

İyi bir seçim yapmışsınız bende 2010 modeli var,yeni modelin tasarımı çok iyi olmuş,güle güle kullanın bol pedallar..

Geri