Scudo Sports

Hussar Disc Fren / Deore LX / XT FULL

Şok Şok Şok! ! ! Fiyatı 850TL oldu, Sıfırdan farksız, Muhayyer FULL bakımlı makina.

düştü düştü, fiyat yerlerde sürünüyor yaw...

Scudo
Şok Şok Şok! ! ! Fiyatı 850TL oldu, Sıfırdan farksız, Muhayyer FULL bakımlı makina.

@martin_mystere
en iyisi ben istediğim paradan vazgeçip 850TL'yi bisikletin üzerine vereyim:D ne olduk anlamadım, bu kadarmı darda millet..

Şok Şok Şok! ! ! Fiyatı 850TL oldu

@teampasha

:D Bu şartlarla bisikletinize talibim o zaman hocam :D . Şaka bir yana kriz cidden derinleşti.Bu donanımda, böyle bir bisikletin bu kadar beklemesi bile durumu açıkca ortaya koyuyor zaten. Tekrar hayırlı satışlar, umarım en kısa zamanda satarsınız. Saygılar..

@martin_mystere
canı sağolsun kardeş, ama kurtarsa dükkan senin derlerya :D

Şok Şok Şok! ! ! Fiyatı 850TL oldu

aynı bisikleti kullanıorm diyemicem aynı kadroyu kullanıyoruz sadece :D süper olmuş , süper gözüküyo 2 ay önce hussar almış olmasam kesinlikle bi yolunu bulur bunu alırdım şimdi pişman oldum diyebilirm inanın

arkadaşlar böyle bisikleti 45 günde satabilidim hemde 850TL gibi kelepir fiyata. durum vaziyet bu kadarmı berbat piyasada. allah hepimizin yardımcısı olsun.
herkeze kazasız bol pedallı günler.

bisiklet satılmıştır konu kapatılabilir.

hayır lı satıs lar bende de satlık amoeba jump var fıren bacakları lx paralel nallı lx fıren kolları xt arka attırıcı alıwyo aynakol xt gobekler alexrimix jantlar amoeba borla gidon 68cm kmc tıtanyum kaplamalı zıncır deore arkadıslı tranzıx koltuk borusu su anda forma resım lı koyamadım kusura bak mayın arkdaslar tam olarak bıl mıyorum nasıl konulacanı ılgılenen ler ıcın tel:05542937044 email: beyturk_38@hotmail.com

Geri