Scudo Sports

Hüsnü Komiser ile Sahil Turu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@I am the Uptown R.
Hocam farkındayım haklısınız ancak sabır taşı da bir yere kadar, çatlıyor :) Zaten bu durumdan şikayetçi onca insan olduğu belli ki beğenilerle yorumlarla belli ediyorlar.
Bu saygısızlık bana yapılsa aldırış etmem ancak suçsuz günahsız adama ne diye ergen diyor, laf ediyor anlayabilmiş değilim.

Bizim forumca böyle negatif enerji saçan insanlara karşı tutumumuzu belli etmemiz lazım.

Scudo
@Gökhan Akkaya seni anlıyorum ne yapalım bizde böyleyiz biz ahmet yesevilerin, yunus emrelerin, hacı bektaşların, hoca nasrettinlerin torunlarıyız. Bizde her dem bir uz bakış, he zaman bir yüce gönüllülük olmalı. Ne yapalım horasan erlerinin kaderini bizde sırtlanacağız. sana kızmıyorum kızamamda çümkü biz sevelim sevilelim bu dönya kimseye kalmaz felsefesinde, bir kez gönül kırdın ise bu kıldığın namaz değil yetmiş iki millet bile elin yüzün yumaz değil görüşünde insanlarız. Ha yine de beni benzetmek istiyorsan gel otobüs biletini vereyim bir günde misafirim ol benzet. Eğer öfkeni geçirecekse döv beni. Yeterki kalbini kirletme bu dünya kimseye kalmaz.

Konu "adres ver lan" durumuna ne zaman gelicek merak ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Birhan K.
@mehmetsunu
Konu başında suçsuz bir gence ergen deyip geçip şimdi de burada Hacı Bektaş'ın torunuyuz deyince günahlardan arınmış olmuyoruz maalesef. Burada kimse aptal değil, konu başına bir tıklama ile gidilebiliyor :)
Aldığınız tepkiler üzerine tonunuzu yumuşatmanız beni veya bizleri de haksız çıkarmaz. Biz sonuna kadar haklıyız ettiğimiz sitemden ötürü.
Ve bundan sonra da her kim durduk yere birine karşı üslubunu sertleştirirse, kırıcı olursa ben onun karşısında olacağım.

Biz kimseden otobüs bileti istemiyoruz, 2 gram hoşgörü 2 gram mizah anlayışı istiyoruz. Hacı Beştaş'ın, Ahmet Yesevi'nin adını kullanıp kendini temizi çıkaramazsın burada.
"Kırdığın gönül ise 72 gönül elin yüzün yumaz" diyorsun ama daha ilk mesajından çok da güzel kalp kırıyorsun.

Bu konunun da daha fazla uzamasını istemiyorum. @Carcass06 Konu kimsenin adresi değil :) Ortada bir yanlış var onu belirttim dobra bir şekilde, bunlara ses çıkarmazsak devam edecekler çünkü.

clickbait yapmayin beyler. ben bu konuya husnu coban vardir diye girdim ve baktim yok, hicte tebessum oluşmadi yani neden tebessum oluşmasi lazim anlamadim. kendi aranizdaki muhabbeti foruma taşiyip ustune clickbait baslik atiyosunuz. atin yine ama tepki gosterene de neyse ki istanbulda degilsin diye tehdit etmeyin. ayiptir. adamin sert aşşagilayici mesaji varsa kendin de demişsin moderator diye bir şey var şikayet edersin onlar halleder.

• Beğen
Tepkiler: Hasan Ç.
Arkadaşım burada kimse kimsenin babasının uşağı değil, sözlerine dikkat etmezlerse tepki çekmeleri doğaldır. Biz etkiye karşılık tepki gösterdik, kendileri en başta "Şikayet" butonunu kullanıp üstüne vazife olmayan işlere karışmasa zaten sorun olmazdı.
Ben kendilerine kızıyor muyum arkadaşımın gezi konusunun içine ettiler diye? Daha da uzatmayın lütfen.

• Beğen
Tepkiler: bono
Ahmet abi art niyetli insanlar var abi forumda :) Bizden yana problem yok, damarımıza basılmasa zaten melek gibi insanlarız biz. Konu bütün çıplaklığı ile ortada, suçlusu da belli suçsuzu da.

Yetkili moderatörlere ricada bulundum buton sayesinde, mümkünse konuyu kitleyeceklerdir.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri