Scudo Sports

Husky Bizam ve Coleman Cobra 2

Hikmet Ataman

Daimi Üye
Tepki
30
Merhabalar arkadaşlar,
Bisiklet turlarında kullanabileceğim hafif bir çadır arıyorum. Seyrek de olsa kışın da turlara çıkıyoruz. Fakat, çok ağır şartlarda değil tabi ki. Aklımda iki model var.
Husky Bizam ve Coleman Cobra 2
Bu çadırları kullanan ya da test etme şansı olmuş arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Karar veremedim.
Saygılar...

Scudo
Husky Bizam çadırı kullanan tüm arkadaşlarımın tamamı memnun. Atlas outdoor bu çadırda indirime gitti.. Fiyatları diğer firmaların satışının %20 civarı altında... Gözatmanızı tavsiye ederim...

• Beğen
Tepkiler: Hikmet Ataman
Husky Bizam çadırım var (hepsiburada'dan aldım 2 kişilik olanlarında hala indirim var). Yazın Karadeniz turunda kullandık... çadır iki girişli kullanışlı... kurulumu kolay... yağmur geçirmiyor gerçekten.

decathlon'dan quechua marka çadır almış arkadaş 2sn de kurulup 15 sn de toplanabiliyor. Çok hoşuma gitti bi de onu alsam mı diye düşünmüyor değilim 3 kişilik olanı :) ... ama yağmurlu günlerde test etme imkanımız olmadı

• Beğen
Bisiklet turuna kimle çıkıyorsunuz? Eşiniz veya kız arkadaşınızla çıkıyorsanız 2 kişilik çadır oldukça mantıklı.
Ancak genelde gördüğüm turlarda 2 kişilik çadırlarda hep 1 kişinin uyuduğu. O halde neden daha ağır bir çadır taşıyayım. Zira 1 kişilik çadırlar 2 kg'ın altında.
Diğer yandan 2 kişilk bir çadır alayım 2 arkadaş onda kalırız gibi bir düşünceniz varsa, yakında zaten bu düşünceden vaz geçeceksiniz.

• Beğen
genelde 2 kişilik alınır çünkü bisikletin yanında getirdiğiniz çanta vb malzemelerinizi çadıra koymak için...

• Beğen
@ayhanakbuga

Decathlon o çadırları ne yazık ki heybeye sığacak şekilde değil... Husky bizam için yorumlar genel olarak güzel ama hala kararsızım coleman kullanan biri çıksa...

@Ertugrul.Arda

Kız arkadaşımla çıktığım da oluyor. Ayrıca coleman cobra 2 2,05 kg. Ama Türkiye'de pek kullanan yok sanırım. Kullanan biri bu çadıra yorum yaparsa çok sevinirim.

@ayhanakbuga

Ben de Karrimor X Lite X1 çadır var. 1 kişilk, toplam 1900 gr. İçine benden başka ayrıca, 2 ön heybe + 2 arka heybe + 1 adet 30 litrelik arka bagaj + 1 de gidon çantası sığıyor.

• Beğen
Tepkiler: Milbert Hofen
Quechua Marka Çadır düşünmüyormusunuz.şahsen çadır işine girsem ilk tercihim olurdu.çok pratik ve tasarım olarak çok cezbediyor insanı.

Geri