Scudo Sports

Hurdadan sanata :)

Scudo
O hurdaya göre güzel hazine çıkartmışsınız :) iyi günlerde kullanın

• Beğen
Tepkiler: Soloo
@zafer ataalp

bundan once bir tane classic bisiklet topladık 28'' jantlı..onu oto boyacısına boyatmıstım..onun asamalrını kaydetmedim ne yazıkki..güç bela 50 tl oldu fiyatı bir sürü pazarlıkla metalik sarıydı..neyse sadede geleyim metalin altına astar atıyolar çizilince tüm görüntü gidiyo..ayrıca o sarıyı kapatamam sonra..aynı boyadan lazım..ama ciddi bir düşmede bile bu beyaz rengin tüpünden alır kapatırım aynısı olur hemen hemen..hiç olmazsa çizik kalmaz..sadece fikir..uygulamada nolur bilmem..

@zafer ataalp

ha birde 2 tüp boya + 1 tüp sprey vernik 33 tl max.
ONARMANIN VE ALINAN KEYFİN DEĞERİ PAHA BİÇİLEMEZ :)

Ellerine sağlık. .

Vidasına, somununa kadar emek verilen bir bisikleti kullanmanın verdiği zevk hiçbir şeye değişilmez. .

• Beğen
Tepkiler: Soloo
bisikletin üzerindeki çıkartmaları nerden buldunuz acaba?

bu siteden paylaşmış biri..hatırlamıyorum kim..bulunca cok seviniştim..bolca dua etmiştim o kişiye de..saolsun..arasanız forumda bulursunuz..ama size bir yol daha söliyeyim bunu da ben buldum :) örnek: googleye ''trek eps logo'' yazın..bi çok eps formatında foto cıkıyo..bunları kaydederek gidip reklamcıda bastırabilirsiniz..eps formatını uygun program olmadan acmıyo..bende sonradan oğrendim..faydam oldumu?:)

Geri