Bende de hiç yok sram mth 306 göbeğim
hocam ben de sesi gelmiyor sizde geliyormu peki geliyorsa tatmin edicimiBen de aynı göbekle takipteyim. Hep özeniyorum ben şu sese. Bazıları kurmalı oyuncak gibi cırcır geçip gidiyor![]()
hocam ben de sesi gelmiyor sizde geliyormu peki geliyorsa tatmin edicimi
üzdü valla bide bu göbek pahalı bişey ucuzda değil shimanonun hangi serisiyle sesi aynı peki?Varla yok arası hocam
üzdü valla bide bu göbek pahalı bişey ucuzda değil shimanonun hangi serisiyle sesi aynı peki?
üzdü valla bide bu göbek pahalı bişey ucuzda değil shimanonun hangi serisiyle sesi aynı peki?
Arkadaslar, @Apotheke hub sesinin ucuz ve pahali ile yada @Batuhan Köksal alt seviye ile ne alakasi var? Lutfen butür düsünceleri burda yazmayalim ve yanlis bilgilendirmelerden uzakduralim.İnanın hiç bilmiyorum aldım biniyorum dümdüzAlt seviye hublar gibi çıkıyor sesi bana kalırsa
Arkadaslar, @Apotheke hub sesinin ucuz ve pahali ile yada @Batuhan Köksal alt seviye ile ne alakasi var? Lutfen butür düsünceleri burda yazmayalim ve yanlis bilgilendirmelerden uzakduralim.
Hocam bana bunun hub sesini instagramdan veya whatsapp dan atma şansınız varmıİnanın hiç bilmiyorum aldım biniyorum dümdüzAlt seviye hublar gibi çıkıyor sesi bana kalırsa
Merhaba, göbek yeni olduğu için içindeki yağ da yeni doğal olarak. Mantıken zamanla yağ özelliğini yitirmeye başlayınca hub sesinde artma olması olağan bir durum. Sesi kıstırmak isterseniz güvenilir bir bisikletçide eski yağı temizletip tekrar yağlatabilirsiniz. Bu işlemi ben kendim yapıyorum, ama jantım kolay açılabilen türden iki tane alyan anahtar ile halloluyor.Selam novatec d042sb arka göbek var yeni aldım. Bazen kafa ütülüyor, bazende hoşuma gidiyor. Zaman içinde ( kullandıkça şu an çok yeni) bu ses artar mı azalırmı. sesi kıstırtmak mümkün mü ?