Scudo Sports

hoşlandığı kızın yanında bisikletin ön tekerini kaldırıp yere yapışanlar derneği

Sevgili pedaldaslar,
Moda olmus salgin hastalik beni kotu vurmus az once istirahate ayirdilar. Hasta yatagimdan forumda gezinip okuyayim dedim.
Sayenizde keyifli gulumseme yuzume cok iyi geldi :)
Hepinize dusmeden daha nice guzel anilar biriktirmenizi ve pedalinizin daim olmasini diliyor
Saygi ve sevgiyle selamliyorum hepinizi.
Keyfiniz bol olsun.
Sagliga dikkat lutfen ;)

Ayrica hepinizin yazisi cok guzel. Herkesi begen liyorum :) Mobil telefondan biraz zor oluyor isaret etmek ve yazmak.
Harikasiniz :)

Scudo
Bir hikaye daha hatırladım:
Eski 18kg ağırlığında çelik kadro bir BMX bisikletim vardı. Ankara Demetevlerde oturuyoruz o zamanlar. İşte o cuma pazarının içindeki 10-15metrelik yokuştan aşağı bizim karşı binadaki benden iki yaş küçük kız solumda ve 2 metre önümde seyirtiyoruz, hızımız da iyi. Birden sağa benim önüme kırmaz mı? Önüme kırması ile benim çarpmam bir oldu; kızın üstünden (hiç değmeden) süpermen gibi uçup havada taklanın neredeyse tamamını tamamlayıp yere düşüp ayaklanıverdiğimi hatırlıyorum.
Hasar raporu olarak benim sağ el bileğimde hafif ağrı, bisikletim sapasağlam, çizik bile yok, arkadaşın bisikletinin arka tekeri yerinden çıkmıştı. :D

Yanlış hatılamıyorsam '99 yılıydı.Abimden kalma eski bir bisikletim vardı.Hafta sonları bütün mahallenin veletleri toplaşır itfaiyenin ıslattığı toprak yollarda, zeytinliklerin arasında yarışırdık.Yine bir gün başka mahalleden bir kız geldi, tabi bizde mahallenin efeleri olarak havamızı atacağız.Ben hemen sağdan soldan bulduğum plastik tarzı bir şeyi arka tekere sıkıştırdım, -eh ne yapalım bizim egzozumuz yok tabi kendi imkanlarımızla yapıyoruz :rolleyes: - Kız önde ben arkada gidiyoruz.Bende ne kadar iyi olduğumu göstermek için -aklımca- kızın arka tekerinin 1-2 santim gerisinden geliyorum.Bazen değdiriyorum lastikleri birbirine çocuk aklı işte.Derken az ileride yolun başında bir vidanjör beliriverdi.Eh be kızım, eh be kardeşim..panikten olacak ki kız frene asılıverdi.Bende haliyle bodoslama çarpmış bulundum.Bisikletler bir yana, bizler ağaçların içine derken zaten bin bir güçlükle elde ettiğimiz efeliğimiz de uçup gitmiş oldu.

Düşmenin etkisiyle dizlerimiz , dirseklerimiz kan içinde kalınca komşuya gidip pansuman yaptırmıştık.Annemiz görürse birde ondan dayak yeriz korkusuyla, ne güzel günlermiş.

5 yaşındayken mi oldu bu olay? Vay arkadaş, ne hinlikler? :D
Bu arada iyi hafıza :D

@halil ibrahim duran

Abi biri bu olmak üzere 2 kere sağlam düşmüşlüğüm vardır.Şokun etkisiyle akıldan çıkmıyor :rolleyes:

Hoşlandığım kız değil de, 12-13 yaşındayken kızlı erkekli arkadaş grubunun önünde düşmüştüm :) Yazarken bile gülüyorum dümdüz giderken yoldan çıktım ve çiçeklerin üstüne sırt üstü yapıştım, neyse ki yabancı yoktu da fazla rezil olmamıştım

Geri