Scudo Sports

Hope Pro 2 almak istiyorum..

@raven1442

araştırıp paylaştığınız bilgiler için teşekkürler.. peki bu 32 delik göbek nereden temin edilebilir.?

Scudo
Biraz bana fazla bir ses gibi geldi. Yada sesizlere alıştığımız için midir anlayamadım.

evet 10 dk araştırma sonucunda NOVATEC leri buldum hemde 32 delik 6vidalı çok güzel renkleri var ilgili link aşağıda..
(link)
(link)

(link)
(link)
acaba bunlarımı denesek.? daha önceden sitede kullanan arkadaşlar oldumu.?
deneyimi olanlar bu göbekler hakkında fikir verirse çok memnun olurum saygılar

@ErhanYılmaz

bu göbeklerle ne yapıcağınıza bağlı. gösterdiğiniz hope ler dh/fr için yapılmış aşırı derecede sağlam göbekler. pink bike deki video da ise trial bisikletinin üstünde yer alıyo. ancak bu novatec ler xc ve am için üretilmiş.
öncelikle sürüş tarzınız nedir? eğer street-dh-fr veya trial yapmıyorsanız novatecler size yeticektir. ancak bu saydıklarımla ilgileniyorsanız hopeyi almanızı öneririm. street ve diğerlerinde novatec belli bir süre yeterlidir. ancak çokda uzun ömürlü değildir. novatec 1 yıl giderse hope 3 yıl gider böyle düşünün ve ona göbe alın ama kesinlikle xc ve am ın dışına çıkmıyorsanız novatec size yeticektir ve hope gereksiz masraf olucaktır.

evet %90 XC_AM kullanıyorum NOVATEC ön_arka takım fiyatı 150ytl HOPE PRO 2 ler ön_arka takım 400ytl ye geliyo ciddi fark var.. ama buna 180cm 90kg, HOPE nin o muhteşem COOORR sesi :) , uzuuuuun ömür sağlamlık özelliklerini eklersek HOPE PRO2 alıcam galiba ;)

çok güzel göbekler bunlar bunları türkiye de neden satılmaz anlamam

Geri