Scudo Sports

Hong Kong - Taiwan - Chang Hua

@murty

Merhaba Murty,

Ben vaktimi daha çok Tangxia,Dongguan ve Baoan da geçirdim ve limandan çıkış yaparak Hong Kong'a geçtim. Bilsem oralarda bir arkadaşımız olduğunu haber verirdim inan. :)

Scudo
@UĞUR TAŞDEMİR

Bir dahaki sefere bekliyorum ins

@murty

Mayısın ilk haftası Shanghai'deyim, belki direkt Shenzhen'e gecerim ama Mayısta olmazsa en geç Temmuzda bir Shenzhen yapıcam tekrar. O zaman görüşürüz bi Copy Market yaparız :D

• Beğen
Tepkiler: murty
Temmuz 13 une kadar buralardayim sonda ins Canakkale yollarinda pedalliycaz bakalim,gelirken lokum getirirsiniz umarim :) cok yuzsuzumdur :)

• Beğen
Tepkiler: Uğur Taşdemir
Uğur abi madem öyle ben de bi Single Track Solutions Barend isterim gelirken:D:D

Sizi gidi sizi. Bisiklet Camiasının elebaşları ne olacak.Biz memleket memleket gezelim,sizler ise ülke ülke.Maşallah hani.
Canımsın en çok istediğim yer lakin bilet parası için ayrı bir kredi çekmek lazım.:))
Gözüne gönlüne sağlık.

Yüreğim ve Sevgimle.

Merhaba
2008 Aralıkta bizde iş eğitimi için 15 gün Shenzhen de kaldık, orada çok fazla boş vaktim olmadı ama yine de bisikletçileri araştırdım fakat bulup gidemedim. sizin gibi arkadaşların orada olduğunu bilsem arardım!

kardeş güzel gezi olmuş.Birazda yazılarla bizleri aydınlatsaydınız mükemmel olurdu.Yine de paylaşım için teşekürler

Abi benide götürrrr:) Cidden imkanım olsa bende oralarda gezmek isterdim..

uğur doğa güzel(2-3 kere çine gitti biliyorum) ancak bu güzel resimler ve anlatımla dahada güzel olmuş

Uğur'la birlikte 2 defa da ben gittim Çin'e :) Uğur 1 defa tek başına gitti.

Yaklaşık 2 hafta önce Hongkong a gittim, Çinin özel yönetimli bir bölgesi. (Kendi Para birimleri ve Cantonese dili olan bir yer).
Son derece Modern ve temiz bir şehir olmasına rağmen merkezde yer yok bisikletler için, hatta bazı parklarda yasak bile bisiklet sürmek.

Ancak New Territories tarafından bisiklet kiralamaniz mümkün. Yaklaşık 90HKD bir günlük kirası.
Bisiklet kiralamaniz zor değil ama geri verirken dikkat etmenizi tavsiye ederim verdiğiniz yere yakın olmaya bilir geri verme noktası.
Bunun dışında keyifli bir yerdi bisiklet sürmek için.

IMG_20230509_154047.jpg
IMG_20230509_160520.jpg
Screenshot_20230526_183539.jpg
Hongkong MerkeziIMG_20230510_135104.jpg
Merkezde yer yok.. 😅IMG_20230511_133341.jpg
IMG_20230506_190720.jpg

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: MakRo, DEV ve ratm
1 yılımı geçirdiğim ikinci evim olan şehir Hong Kong. Tabii o zamanlar her yere yürüyorduk, bisikletle tanışmamıştık. Hey gidi hey.

Bu postu da Singapur'dan yazmaktayım. Burası tam bir bisiklet şehri, her yerde Trekler Giantlar Cervelolar. Bir de çok fazla katlanır bisiklet kullanan var şehir içi ulaşım için. 34 derece hissedilen hava sıcaklığı pek yardımcı olmuyordur tabii.

Edit: Tam yazarken önümden 2 Pinarello ablayla 1 sipeşılayzd abla geçti, dayanamadım çektim.304974 dosyayı görüntüle

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Geri