Scudo Sports

Hollanda - Türkiye Turu

Tepki
79
Bisiklet
Scott
E-postama gelen posta ile bilgi sahibi olduğum bir turu sizlerle paylaşmak istiyorum. Forumda aramalarıma rağmen bu konuya rastlamadım. Umarım mükerrer olmamıştır.

Öğretmen olan karı koca çiftin, 3 yaşındaki çocuklarıyla yaptığı Hollanda - Türkiye turu.

Takip etmek için;

(link)

• Beğen
Tepkiler: CandanC
Scudo
:) İsmi Soner Sarıhan olması lazım.. Bu forumda yönetici zaten :) Ben bu turu bu forum sayesinde öğrenmiştim.. Forumdaki ayrıntı elbette internet sitelerindeki kadar fazla olmayabilir..O yüzden bulamamışsınızdır..

Soner abi bizim yahu :D gazetelerede çıktılar kendisi forumumuzda değerli bir yöneticidir. :D

Bu arada tur bitali 1 yıl oldu...

@Tolga Günsezer

Abi yanlışın var... Bu yeni tur... Şimdi yoldalar... Türkiye'ey doğru geliyorlar...

Haklısınız özür dilerim. Acele etmenin sonucu linke tıklayıp üstün körü resimlere baktım ve Tibet'in vagonunu görünce geçen yılki tura benzettim.
Düzeltme için teşekkür ederim...

(link)

sayfadan (soner sarıhan'dan) alıntı:

"Fotoğraf sergimiz açıldı.
Dostlar ile hasret giderildi, yeni simalar ile tanışıldı, hoş sohbetler ve bisiklet anıları sıcacık gülümsemeler eşiliğinde değiş tokuş edildi.
Yeni planlar projeler kaynatıldı.
:) Herkese teşekkür ederiz...
20 eylül akşamına kadar Saat 9 - 17:00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.
Sergi İstanbul- Bursa ve İznik'te tekrarlanacaktır.
Bu konuda tekrar bilgi paylaşacağız."

bu hafta sonu ne yapsak ne etsek diye düşünen ankaralı arkadaşlar için ufak bi hatırlatma =)

gece gece güncellesek mi bi kere daha??

e hadi madem aklıma gelmiş, güncelleyelim =)

Geri