Scudo Sports

hogutmen kaza geçirmiş.

@soneryen Kaskı yoktu falan diye kendi hatasının üstünü örtmeye çalışan biri ne kadar iyi niyetli olabilir acaba? @n500 Bu arada hastanenin vereceği iş göremez raporu çok önemli bu tür davalar mahkemeye taşındığında. Şayet iyi niyet göstergesi yoksa bence de üstüne gidilmeli. Tekrardan çok geçmiş olsun, gelen iyi habere sevindik, umarım sorun çıkmadan atlatır arkadaşımız süreci.

Scudo
@ÖmerMurat
Ben öyle mi söyledim. Niçin konuyu yanlış yönlendiriyorsun.

@soneryen Yanlış anladınız galiba, kazaya neden olan araba sürücüsüne sitemdi sözlerim, size hak vermiştim yani. İyi niyetli bir insan daha en başından o iyi niyeti gösterirdi babında. Üslubunuza şaşırdım bunu da not düşeyim!

@ÖmerMurat
Sitem sözleri beni alıntılayıp, soru sorarak soru ünleminde biterse bende üslubunuza şaşırıp not düşerim. kimse gözündeki çapağı görmez, yoğurdum ekşi demek, empati yapmak, kendine yapıldığı anda anında tepki, anında not düşmek. Bence empati yapın. Soru ünlemiyle sorgu içeren cümlelere dikkat edin ki yanlış anlaşılmalara yol açmasın.

Soru sorar şekilde bir cümle ile Bu şekilde bana hak vermiş gibi anlaşılması güç olur.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@soneryen Yani bu daha çok sizin benim mesajımı hangi niyetle okuduğunuzla ilgili bir durum bence. Soru ünlemiyle biten bir sorgu cümlesinde gerçekten samimi bir sohbet havası (yaptığınız turlara düştüğüm notlardan sonra gösterdiğiniz samimiyete/nezakete dayanarak) algılamak yerine madem benim niyetimi sorguladınız eyvallah diyorum.
"Kimse gözündeki çapağı görmez, yoğurdum ekşi demez..." bu sözlerinize sonuna kadar katılıyorum, canlı örneklerini her an her yerde yaşayabiliyoruz, aynen forumda her saniye yaşadığımız örnekler gibi.
Fazlasıyla empatik olduğum söylenebilir, tavsiyeniz için teşekkürler yine de!
Sonrasında arkadaşa verdiğim tavsiyeden de anlayabilirdiniz aslında size hak verdiğimi, iyi niyetin olmadığı durumlarda sağlık raporunun yasal durumlarda çok işe yarayabileceğinden özellikle bahsettim benzer bir durumu yaşadığım için.
Neyse, dediğim gibi yanlış anlaşılma olmuştur, yanlış anlatım olmuştur problem değil, üslup şaşırtıcıydı sadece, kendi adıma konuyu daha fazla kirletmeden konu sahibi arkadaştan da özür dileyerek iyi forumlar diliyorum size.

• Beğen
Tepkiler: n500
Kendisine çok çok geçmiş olsun.Durumu iyiymiş zaten, en yakın zamanda daha da iyi olur umarım.

• Beğen
Tepkiler: n500
Öncelikle Hasan kardeşime geçmiş olsun. Buradan geçmiş olsun dileklereimizi iletirsiniz kendisine inşallah. Bundan iki sene evvel tam böyle bir vaka benim de başıma geldi. Tek yön olan bir caddede kaldirima parketmiş bir aracın kapı açması sonucu 3-4 metre uçarak düştüm. Çarpmanın etkisiyle pick-up'ın kapısı ön kaputa kadar esnemiş, benim fixie bisikletimin ortadan ayrılmak suretiyle maşa şaftı ikiye kırılmıştı. Kafamda kask yoktu. Dudak patlak, yüzde berelenmeler vucutta çok buyuk yaralar ile kurtulabildim çok şükür. Kazaya sebebiyet veren adam elime biraz para tutuşturarak gitmiş. Plakayı falan almak hak getire. Ben olayın şoku ile hatırlamıyorum. Hastanede iken polis arkadaş sağolsun çok iyi yönlendirmiş, iş görmezlik raporunun yanında bir de taksirle adam yaralama raporu oluşturmuştu. Benim suçum oldukça hızlı gitmekti. Adamin suçu ise tek yön park yasak bölgede kaldırım da dahil olmak üzere park etmekti Gel zaman git zaman kameralardan olay tespit edilip adamı trafikte yakaladılar. Tazminat aldım vs. Adam hem calismadigim gunlerin ucretini, hem beni kusurla yaraladığı için tazminatı hem de bisikletimin parasını verdi. Demek istedigim eğer almadıysanız bir taksirle adam yaralama raporu alın. Raporun adı tam bu mudur hatırlamıyorum. Ama hastanede görevli polis arkadaş bilecektir diye düşünüyorum.

Arkadaslar ben hasan öğütmen in abisiyim. Kendi dilinden " taburcu oldugunu, evde oldugunu , bas agrisi kulak agrisi cektigini " iletmemi istedi. Su an yanindayim. Her turlu destegimiz var. Endise etmeyin. İlaclarini sabah aksam ailecek saglik personeli oldugumiz icin tatbik ettirecegiz. Telefon 5386927039

@Cemil Ceyhun ÖĞÜTMEN çok geçmiş olsun. Aile olarak muhtemelen çok stresli bir dönem geçirdiniz. Verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim. Kısa zamanda sağlığına kavuşup tüm sevenlerini mutlu eder inşallah.

@Cemil Ceyhun ÖĞÜTMEN bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. Çok geçmiş olsun, bisikletliler olarak her an karşılaşabileceğimiz bir durumu yaşadı kardeşiniz. inşallah çabucak sağlığına kavuşur ve aramıza döner. Dileğim bu son olsun.

• Beğen
Tepkiler: hogutmen
@n500

@n500 e vermiş olduğu bilgiler için teşekkürler. Bence bu kapı açma olayı dikkatsizlik sonucu filan değil. Ne yazıkki insanımız seyrettiği dizilerin, reklamların, karizmatik film artislerinin fazlasıyla tesiri altında. Adeta bilinçaltına işlemiş. İnsanlara boş bir düş alemi yaratan dizilere baktığınızda tipler genellikle arabadan güneş gözlükleri ve parıl parıl parlayan rugan ayakkabılarıyla inerler. Sanki bütün gözler ona çevrilmiştir. Mizansen üzerine dünyanın merkezidirler ve önünde arkasında kendisinden başka kimse yoktur. Bakıyorumda arabadan insanlar bu hırpo artizler gibi inmeye başladı. Arkada bisikletlimi var insanmı var eşekmi var. Ooohhhooohh. Kafa olmuş bir leyla. Bir aynaya bakma zahmetine girmiyor zaten şu stanbol şehrinde züppe bebelerinin yaptığı kazalara baktığınızda en son bir çiçekçi ve bir polisin öldüğü kazalar aklınızdadır- adam beni şimdi niye soktular bu kodese, parası neyse veririz özgürlüğümden kıymetlimi zati bu ölen adamların kaçı kaç kuruşki havasında.
Sele borusu diyorum sele borusu mübarek her derda deva.

Geri