Scudo Sports

hogutmen kaza geçirmiş.

Scudo
Allah acil şifalar versin. Dualarımız sizinle...

HAYATATRİBÜNDENBAKANLAR

• Beğen
Tepkiler: n500
çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.

• Beğen
iyi maşallah yoğun bakımdan çıktıysa geriside gelir inşallah allah daha kötülerinden korusun hepimizi
umarım eskisinden daha iyi olur

@baykuş97
Bak bu çok iyi geldi. Hadi hayırlısı

Allah sifa versin,cok üzüldüm

Kaan Yıldırım

• Beğen
@baykuş97
Şükür, çok sevindim, en kısa zamanda aramızda olur inşallah

Bugun gordum kendisini soran sormayan herkese selami var dualarını eksik etmesinler dedi. Selamlarinizi ilettim. kafatasinin sag yanında çatlak varmış galiba. konuşurken filan hafif burukluk var ama geçer zamanla insallah. Hafif hafif yuruyebiliyor ama çok değil. Buna şükür gerçekten daha kötüsü olabilirdi. İki güne çıkar hastaneden. Tutanağı da gordum bugün. Cetin emecte kaldirima parketmis bi arac kapısını açınca carpmis ama ifadede kapıyı kapatırken çarptım demiş. Adam manyak mi açık kapıya gozgore gore carpsin. Kaldirima parketmek zaten hatalı bi davranış. Polis kusurun çoğunu araca vermiş. Kendisi çok hatırlamıyor olan biteni. Araç surucusunun ifadesi alınmış sadece.

@n500
Hep benzer olay, benzer kazalar. Dikkatli olmaz gerek, muhtemelen birden kapıyı açmıştır, @hogutmen şoktadır muhtemelen ne diyeceğini bilememiştir.
Cenk kardeşimizin kaza sonucu ölümünde arkadaşlarından Tolga Zengin'de o şok ile ne dediğini bilemedi arkadaşını suçladı.

• Beğen
@soneryen telefondan yazdığımdan yanlış ifade etmiş olabilirim. Hasan'in bilinç yerinde olmadığından sadece araç surucusunun ifadesi alınmış. Su anda pek hatirlamiyor halen kazayi.Araç surucusunun ifadesine göre zaten 8/5 arac kendisi kusurlu bulunmuş. Kaskı yoktu filan demiş ama kaskı yok diye vurr öldür adamı o zaman.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@n500
Terbiyesiz herif, bari iyi niyet göstergesi olarak sürekli hastanede ilgilendi mi?, destek oldu mu? akşam geldi mi? bunlar hep iyi niyet göstergesidir. Aksine ateş düştüğü yeri yakar misali umrunda mı değil. eğer öyleyse üzerine gitmek gerek.

Acil şifalar diliyorum. İyi olmasına sevindim. Dikkatliyiz genelde ama daha da dikkatli olmamız şart.

• Beğen
sabah işe giderken gördüm kaza haberini bütün gün boyunca içimde bir burukluk vardı. Yeni aldığım ve kargosunu beklediğim bisikletin heyecanını dahi kaybettim. aşkam saatlerinde durumunun iyi olduğu haberi içime su serpmişti ama şimdi kaza şekli ve araç sürücüsünün ifadesini duyunca yine sinirlerim zıpladı. İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı.

Geri