Scudo Sports

hogutmen kaza geçirmiş.

Çok geçmiş olsun acil şifalar diyorum tez zamanda aramıza dönersin inşallah

• Beğen
Tepkiler: n500
Scudo
hogutmen son aktivitesi:
Bugün 13:51
profilinde böyle yazıyor umarım durumu iyidir foruma 13.51 de kendisi girmiştir. Allah şifa versin. beterinden korusun kardeşim.tez zamanda sağlıkla çıkarsın inşaallah

• Beğen
Geçmiş olsun!! Allah şifa versin

• Beğen
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah.

• Beğen
Allah acil sifalar verir insallah

• Beğen
Büyük geçmiş olsun Allah acil şifalar versin aramızda yeniden görmek dileğiyle

• Beğen
Çok geçmiş olsun. Kelle koltukta gidiyoruz yollarda.. Bugün arkadaşımız kaza geçirdi, yarın belki biz. Herkes çok dikkatli olsun.. Tez zamanda iyileşmeniz dileğiyle.

• Beğen
Tepkiler: n500 ve baykuş97
Bulunduğu Hastaneye Ulaşan Varmı? Kendisinin yazılarını takip ederim.Umarım durumu iyidir.Birhan Bey'in dediği gibi Bugün arkadaşımız kaza geçirdi,yarın belki biz.Dikkatli olsun herkes daima kaskımız,eldivenimiz,dizliğimiz ve diğer ekipmanlarımız tam olsun.Herkese iyi günler hogutmen(Hasan)e acil şifalar dilerim...

Rabbim acil şifasını versin inşallah. Geçmiş olsun.

• Beğen
Hasanın eşi benim kuzenim.yarın çıkaracaklar sanırım normal odaya. Bilinç kaybı varmis dönem dönem. Kırık çıkıklarda var muhtemelen. Çıkınca sorariz niye kask takmadığını.

Tez zamanda acil şifalar dilerim en kısa zamanda kendini toparlarsın inşallah...Çok geçmiş olsun @hogutmen

Yakın zamanda iyileşmesi dileğiyle,

Çok geçmiş olsun.

Kask takmamanın sonuçlarını böyle görmek çok üzücü, lütfen sadece kendiniz için değil dostlarınız ve aileniz içinde kask takın.

Insallah en iyi şekilde atlatir bu dönemi, geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.

Geri