Scudo Sports

hogutmen kaza geçirmiş.

n500

Aktif Üye
Tepki
74
Az önce öğrendim dün işe bisikletle giderken kaza geçirmiş. Sanırım başını çarpmış. Gazi hastanesinde yoğun bakımdaymış. Umarım en kısa sürede iyileşir.

Scudo
Rabbim sifa versin. Nasil haberdar olabiliriz. Hastaneye yakin kimse var mi? Veya tanidigi? Ailesiyle görüşen birileri?

@katran Amin inşallah. Ben görüştüm hocam Gazi anastezide yoğum bakımda yatıyormuş. Görüş yokmuş zaten yoğun bakımda olduğu için.

Hocam çok üzüldüm. Uzun zamandır ihmal ettiğim güzel bir abimdir. Bilgi aldıkca beni de haberdar eder misiniz rica etsem. Özel mesaj daha makbule geçer

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geçmiş olsun... Adı soyadı ne acaba.. Hastaneyi arardık..

@n500 adını soyadını söylerseniz ben bilgi alabilirim

@baykuş97 Arasanız da görüşemezsiniz hocam. Hasatende filansanız çok iyi olur aslında. HAsan Öğütmen. İyileşirde inşallah ben cep tel filan veririm size.

@hogutmen geçmiş olsun.Acil şifalar diliyorum...

@hogutmen Acil şifalar, çok üzüldüm. Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun dostum.

Allahım acil şifalar versin.cok üzüldüm..inşallah önemli bir şey yoktur.

Abi olay nasıl olmuş peki bilginiz var mı

@n500 ulaşmaya çalışıyorum.. Bilgi alınca buraya yazarım..

@katran Yok dostum. Sormadım nasıl oldu diye ama kafasını çarpmış onu biliyorum.

Rabbim tez zamanda şifa versin.

Geçmiş olsun,acil şifalar dilerim.Yapabileceğimiz bir şey var mı?

Allah şifa verir inşallah. Haberdar olanlar burada paylaşsın lütfen...

Off ki ne Off. İnşallah Tez zamanda kendine gelir ve hayata tutunur. Allah şifa versin.

allah sifa versin umarim kisa zamanda aramiza doner

Acil şifalar, Umarım en kısa sürede düzelir.

doktoruyla görüştüm... şuuru açıkmış... küçük bir kafa içi kanaması varmış.. beyin cerrahisi ameliyat düşünmemiş... takip altındaymış.. anladığım kadarıyla endişelenecek birşey yok ama kafa travmaları belli olmaz... beklemek lazım...

Geri