Scudo Sports

hoffman color vs. gibi şeyler ne anlama geliyor? :(

mckararli

Üye
Tepki
18
arkadaşlar hep böle şeyler görüyorum Hoffman color bişe bişe bunlar ne demek oluyo bi yardım edin ya :(

Scudo
Saol ama sadece hoffman gibi şeyler duymuyorum daha çok çeşit var bi zahmeet bana anlatırmısın

bbnm bildiğim bi matt hoffman var o kadar:D

Orda yazan VFİ Adamın ismi - İşaretinden sonrakide Hareketin Şekli Bendeki videolar bunlar ve ayrıca bunları anlatıyor Ben bunları yapmak için BMX Alıcam ama türü nasıl olcak her hareket için farklı bi BMX Mi var yoksa Bütün BMXLerle bu hareketleri Yapabilirmiyiz.

http://img91.imageshack.us/img91/9231/adsizww0.png

evo arkadaşımda o bmxin aynısı var 600 istiyo istersen bi görüşş

hangi bisikletin kardeş.

Benim anlatmak istediğim o değil Her BMX İle Bu haraketleri yapamazmıyız yani Yapılırsa bile zormu olur yoksa Çeşitli Hareketler yapmak için BMX Türlerimi Var Yani onlarda dahamı kolay oluyo bağazı hareketler.

Her BMXTe her hareket yapılmazmı

arkadaşım o gördüğün hoffman color deilde hoffman condor olması lazım o da hoffman bikes in bi modeli

Galba öle çünkü Ben bi anda okudum ve aklımda color kalmış sağol

slm.öncelikle o videolardaki hareketlerin hepsi flatland içindir.eğer bunları yapmak istersen flatland tarzı alman lazım.ama evil-b tarzı bmx lerlede yaparsın fakat bayağı bi uğraşman lazım

• Beğen
Tepkiler: Hakkı Özen
Laxeri Profilimden msn adresimi alıp eklermisin bi görüşelim sana bisikletimi göstericemde :)

hoffman condor o
:D condor hoffman bıkesın rampa bolumu ıcın urettiği we matt hoffmanın bızzat kendı kullandıgı bır hoffman bısıklet turu;)

saygılarımla İSTANBUL EUROPE TEAM

Geri