Scudo Sports

Hobileriiniz

Scudo
kayakla uğraşırım dostum ayrıyeten amatör olarak fotoğraf çekerim(kendi çapımızda...) :)

Kesinlikle kitap okumak bu konuda çok aç gözlü davranıyorum.Biri bitmeden heman başka bir kitap alıyorum.Şuanda okumadığım çok sayıda kitabım var.Ama son günlerde puzzle tutkum başladı insanda saplantı yapıyor.Tavsiye edimmi etmimmi bilemiyorum...

Fotografcılık ve 2 tekerlekli motorlu motorsuz herşeyle uğraşırım (hatta bazen 4 tekere bile çıkıyor paten araba vs...) motor lu olan herşeye ilgim vardır 6 yaşımdan beri pc kullanırınırım yüzmek en büyük hobimdir lisanslıyımdır ... özellikle motocross a karşı büyük ilgim vardır gençler katogorisinde lisanslıyım :D

Söylemeyi unuttum puzzle dışında son gözden travian adlı oyun...Bunu tavsiye ederim..:)

Benim hobim model arabalar.Ama gerçek arabanın küçültülmüşü.İçinde halı döşemesi,yumuşak koltukları oynayan direksiyonu ve her yerinin açılması.
Sizi AUDI A8'imle başbaşa bırakayım :)
http://img403.imageshack.us/img403/525/img0626yl0.jpg

http://img504.imageshack.us/img504/2615/img0624zo1.jpg

bisiklet haricinde fotografcılık, trekking ve kampcılık yapmayı cok severim :)
yani doga sporlarının hepsini severim.

benim hobilerimde belli olduğu gibi modfiyeli arabalar bisiklet sürmek ve kendi çapımda yapabildiğim kadar modifiye yapmak bilgisayarda ve bilgisayarda oyun oynamak

gidebildiğim her pazar belgrad ormanına gidip oryantring antremanlarına katılıorum yarışlr olduğu zamanda gidioz işte özellikle mtb-o

Akvaryum,modifiyeli arabalar,yüzme,travian.En çok sevdiğim şeyler araba ve bisiklet kullanmak ama 2 yıldır ikisinden de uzağım :(

Benim hobilerim,bisiklete binmek bolca yiyecek tüketmek(tatlı):D..Boş olduğum zamanlarda koşu yapmak..Bir keresinde burdan(ALİBEYKÖY) EYÜP'e kadar koşmuştum..İyi forumlar

modifiye (sadece araba degil. gunluk hayatta kullandıgım hersey (mesela pc) :))
müzik dinlemek (bas dinlemek :D)
satranç oynamak
bir ara da RC arabalara kafayı takmıstım ama bulundugum yerde bulunmadıgı için iptal olmustu ama hala cok sevıyorm:)

@tuninger_haa

bnde bir ara RC lere merak sarmıstım ,ondan sonra dusundum de o arabalara o kadar para verecegime bisikletime modifiye yaparım daha iyi :D

Sadece birtek hobimi gerçekleştirebilecek kadar boş vaktim oluyor.O da bu siteye girme nedenim zaten.

benim hobilerim;tabiki bisiklete binmek,bilgisayarda takılmak ve futbol maçı yapmak...herkese iyi forumlar

Ben yoğun inşaat mühendisliği mesleğimin yanı sıra yoğun olarak müzikle uğraşıyorum. Piano ve klavyeli aletler çalıyorum. Müzik teorisi ve kompozisyon çalışıyorum. Timecrash grubuyla bir promo albüm hazırlığı içindeyiz.(bkz. www.myspace.com/timecrashband). Bisiklete binmek iş güç arasında beni rahatlatıyor böylece müziğe daha iyi motive olabiliyorum. Bunun dışında kitap okuyorum vakit buldukça.

Elektronik devre tasarımı... Birazdaha açarsak gnellikle amatör radyo ve anfi sistemleri..

• Beğen
Tepkiler: tuninger_haa
Geri