Scudo Sports

HKK BMX TEAMden bir kaç bmx resmi

Scudo
flat yapılmasmı ??? zone ile aynı ağırlıkta 3 parçasıda var..

kadro uzun biraz galiba ondandır heralde ben bu işin ustası diilim hakkı abi mesaj yazar nasıl olsa..:)

İster GT ister MİRRACO fark etmez alın ve deneyin mutlaka az çok bi şeyler yapıcaksınız.Hepinize tavsiyem flati-streeti bi kenara bırakın önce old scholl videolar izleyin ve temel hareketlerden başlayın.Arkadaşlar şanslısınız çünkü; şimdiki tüm BMX'ler(DANDİKLERİ BİLE DAHİL olmak üzere)bence yeni başlıyanlar için ideal.(HKK BMX TEAM).

hakkı abi doğru sölüo:Delimize ilk bisikleti aldığımızda bar spin yapmak bize büyük bi basarı gibi geliodu:Dufak tefek hareketleri çözdükten sonra aklınızda hangi tarzı secmek istediğiniz kesinleşio..

ben 2 gündür çalışıyorum bar spin için ne diyosun :D kafayı kırcam ama sonunda

oha oha yapıcaz işte alla alla ercanı bekliyorum gelsede öğretse diye ama yok abi cumartesi pazar full hakkı abinin ordaydım öğleden sonra gelen giden yoktu

bu haftasonu havalar iyi olursa gelir herkes :Dercandan hardcore hareketler öğrencen bar spini ben öğretirim sana:D

bar spini yapmak için biraz hızlan kendini geri ver bacaklarınla seleyi sıkıştır duşunmeden gidonu hızlıca cevir...

asfalttan önce mermer bi zeminde dene;)

önce tek tur dene 360 deil 180 youtubedan izle anlarsın ben öyle denedim sabahına yaptım. sağ elciği sol elinle tut kendini geri ver hızlıca 180 ;) onu bı çöz sonra 360 koyarsın

güsel anlatım bende böyle yapmıstım we çözmüştüm youtube'deki videolardan çözersin işi ;);) youtube insana cok sey ögretiyor...

buyur kardeşim bi mezumu var ! daskı boşver bende gelirim rahat ol sen daha forumdaki mesajın 2 tane kime artislik yapıyosun uslu dur ok ;)

Geri