Ali YILDIRICI
Daimi Üye
- Tepki
- 344
- Bisiklet
- Trek
Arkadaşlar heyecandan uyuyamadım saatlerdir bekliyorum sabah olsada gidip alsam diye bisiklet ailesini biraz abarttık diger konulardan belki hatırlarsınız belki
ilk trek 3900 ile baslamıstım
sonra trek 4500
sonra trek 6500
sonra trek 8000 ve madone 3.1 oclv 2012 den olusan bir aile vardı
bu degisim surecinde 3900 ve 4500 yola devam edemediler ama olsun gelenler eskiyi aratmadı
simdi aileye üç yeni üye daha geldi
trek 9.8 oclv 2012 ve trek superfly 29er oclv 2012 ve trek fx 7.7 2012
allah herksese daha iyilerini nasip etsin simdilik bizim aile bukadar son hayalimde bir top fuel 9.9 ssl var ama bakalım insallah seneye oda olur
resimleri eklicem 9.8 in 1 parçasını bekliyorum o gelince hemen resimleri bu hafta icinde eklicem diger bisikletleri daha once eklemeye calısıcam
simdiden herkese cok cok cok tesekkur ederim burada cok yazı vs yazmam ama burdaki yorumlar konular vs bana cok faydalı oldu gerek bilmediklerimi öğrendim gerek yeni seyler öğrendim gerekse tonla 2. el parça aldım bisikletlerim gelişti yeni insanlar tanıdım bisikleti biraz daha sevdim kısca cok yazmam ama okurum yani
yorumlarınız icin simdiden tesekkur ederim tekrardan allah herkese daha iyilerini nasip etsin
saygılar sevgiler
herkese pol pedallı bir sene dilerim
ilk trek 3900 ile baslamıstım
sonra trek 4500
sonra trek 6500
sonra trek 8000 ve madone 3.1 oclv 2012 den olusan bir aile vardı
bu degisim surecinde 3900 ve 4500 yola devam edemediler ama olsun gelenler eskiyi aratmadı
simdi aileye üç yeni üye daha geldi
trek 9.8 oclv 2012 ve trek superfly 29er oclv 2012 ve trek fx 7.7 2012
allah herksese daha iyilerini nasip etsin simdilik bizim aile bukadar son hayalimde bir top fuel 9.9 ssl var ama bakalım insallah seneye oda olur
resimleri eklicem 9.8 in 1 parçasını bekliyorum o gelince hemen resimleri bu hafta icinde eklicem diger bisikletleri daha once eklemeye calısıcam
simdiden herkese cok cok cok tesekkur ederim burada cok yazı vs yazmam ama burdaki yorumlar konular vs bana cok faydalı oldu gerek bilmediklerimi öğrendim gerek yeni seyler öğrendim gerekse tonla 2. el parça aldım bisikletlerim gelişti yeni insanlar tanıdım bisikleti biraz daha sevdim kısca cok yazmam ama okurum yani
yorumlarınız icin simdiden tesekkur ederim tekrardan allah herkese daha iyilerini nasip etsin
saygılar sevgiler
herkese pol pedallı bir sene dilerim