Scudo Sports

Hız sayaçları ile ilgili ulaşamadığım bir bilgi.

Şafak Başlar

Forum Demirbaşı
Tepki
358
Bisiklet
b'Twin
Herkese selamlar .
Piyasada bulunan hız sayaçlarının hangilerinde ışıklı ekran var. Ciclosport'ların gps li olanı hariç diğerlerinde ekran aydınlatması yok sanırım.

Scudo
Olmazsa olmazlarının içinde kadans ölçer nabız vb. yoksa eğer aliexpress'ten al geç.

• Beğen
Tepkiler: Şafak Başlar
Bryton 310. 1 kere al tam al. Kadans, kalp sensörü var, otomatik aydınlatması var, uydudan okuyor direk ve en önemlisi 36saat giden bir şarjı var :harika:

Sigma 16.12 yi tek geçerim pili bitse dahi pil değişimde hafızası silinmiyor almanlar bu işin piri :)

• Beğen
@trabzonlu ozan ben de kablolu bir model bakıyordum. ilk sıraya bunu ekliyorum. Teşekkürler.

@ceycey84 Alet çok güzelmiş. Gps'li ürünler çok hoşuma gidiyor. Ama düzenli antrenman yapan biri değilim. Gene de piyasasını bir araştırıcağım. Teşekkürler.

@MtbHastası01 Bu ayrıntıyı belirttiğini için teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Ruhullah.Grbz
@Şafak Başlar bunu da incele: (link)
Işıklı, solar şarjlı, kablosuz, kaliteli ve hesaplı bir alettir.

• Beğen
Tepkiler: Tuars07
@Özcan. Özcan bey teşekkür ederim öneriniz için . Bu ürünü seneler evvel almıştım. Güzel bir ürün gibi gözükse de; elektrik trafolarının , tellerinin altından geçerken ve de cep telefonundan çok çabuk etkileniyor alet sapıtıyordu.

• Beğen
Tepkiler: trabzonlu ozan
@ceycey84

Sadece hız gösterme modu var mı? Rakamların büyük ve daha okunaklı olması amacıyla...

Bogeer YT-813 kullanıyorum. Ucuz bir model olmasına rağmen ışığı oldukça kuvvetli.

• Beğen
Aliexpresten 2,5 dolara kablolu sunding sayac almistim..gayet guzel, şavkı yok. Ayni modelin sanirim hem isikli hemde kablosuz olani var..5,,6 dolar civari..%99 dogru olcum yapiyor.
Omru konusunda bisey diyemem..yaklasik 2 aydir kulaniyorum.

• Beğen
@Şafak Başlar
Yeni modellerde biraz geliştirmişler sanırım. 3-4 yıl önceki versiyon var bende. Sadece konuşma sırasında telefonumu değecek kadar yanına yaklaştırınca sorun çıkıyor.

• Beğen
@ceycey84
O mu bu mu, biraz fazlasını verip şunu alayım derken sizin dediğinize kadar geldim. Sipariş verdim

@ceycey84 Çok teşekkürler. Ayrıca üründen haberdar olmamı sağladığınız için de çok sağol. :harika:

@Şafak Başlar Forumun amacı bu zaten. Bilgi ve tecrübe paylaşımı. Amacına uygun kullanıldığında aslında çok faydalı bir yer :D

Geri