Scudo Sports

Hız göstergesi

Tepki
8
İsim
FURKAN
Başlangıç
2018—19
Bisiklet
Salcano
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Arkadaşlar yağmurlu bir günde bisiklet sürerken önümdeki göstergeye baktım gidiyorken çalışmıyordu.Düğmesini bastım çalıştı fakat 0 km/h gösteriyordu önceden de yağmurlu havalarda sürmüştüm birşey olmamıştı bu sefer neden oldu acaba ? Gösterge çalışıyor fakat sadece hızı ölçmüyor bu yüzden 1dk içinde kendiliğinden kapanıyor.Garantisi olduğunuda sanmıyorum .Bunun nedeni sizce nedir ?

Scudo
Masadaki verici miknatisdan uzaklasmistir yada vericinin pili bitmistir.

Bende de bazen 0 gösteriyor sonra düzeliyor ama..

@Murat Cömez

Kendim pilini takabilirmiyim , hem daha alalı 1 ay oldu pili bitemezki.

1ayda tabiki pili bitmez normalde ama piller eski ise bitmis olabilir. Kendin degistire bilirmisin bilemem, aslinda eliyatkin herkes degistirebilir. Verici ile miknatisin mesafesine baktinizmi?

@Murat Cömez

Tamam.Yaptım hemşerim .Götürdüm adam iki kabloyu ittirdi çalıştı.Ben zorlasam kırılcak kablolar kopacak diye birşey yapmadım.Demek biraz sert davranmalıymışız.

Hepsiburada yurt disindan lixada yol bilgisayari aldim ama kendini sıfırlamıyor. Sürüş sonrasi sıfırlama yapmasi lazim ama surekli total km gibi kaliyo sürüş mesafesi ve zamanı ortalamasida sıfırlanmıyo haftalikta sıfırlamıyor. Bi bilgisi olan ve yardimci olabilecek biri varmı?

Dosyalar

• IMG_20210208_191520.jpg
    IMG_20210208_191520.jpg
    240,4 KB · Okunma: 15
  • Beğen
Tepkiler: bis212
Hepsiburada yurt disindan lixada yol bilgisayari aldim ama kendini sıfırlamıyor. Sürüş sonrasi sıfırlama yapmasi lazim ama surekli total km gibi kaliyo sürüş mesafesi ve zamanı ortalamasida sıfırlanmıyo haftalikta sıfırlamıyor. Bi bilgisi olan ve yardimci olabilecek biri varmı?
Ben de Lixada yol bilgisayarı aldım o yüzden merak ediyorum sıfırlama yapmak için bir yol bulabildiniz mi?

Ben de Lixada yol bilgisayarı aldım o yüzden merak ediyorum sıfırlama yapmak için bir yol bulabildiniz mi?
Merhaba, mod değiştirme veya aç kapa tuşuna basılı tutunca (3-5 saniye) sıfırlaması lazım. Eski kullandığım Lixada öyleydi.

• Beğen
Tepkiler: bis212
Geri