Scudo Sports

İnceleme Hız göstergeli gpx tabanlı video oluşturma

Scudo
çok faydalı bir içerik olmuş. teşekkürler. kamera alınca adım adım uygulayacağım :D

Kul sıkışmayınca hızır yetişmez imiş. ;) Bugün bununla uğraştım durdum ancak olmadı. :aglyrmngaa: Evde tekrar deneyeceğim, emekleriniz için teşekkürler. :harika:

@makaram
Beğendiğinize çok sevindim hocam Kamera alma öncesi cep telefonu ile çekmiş olduğunuz bir videodan deneme de yapabilirsiniz.

@ikemath
Doğrudur Hocam özellikle youtube de olmayan arayıpta bulamadığım konuları içerik olarak eklemeye çalışıyorum önemli olan faydalı bulunması ?

Video ile datayı kendi kendine mi senkronize etti? Ettiyse bunu nasıl yaptı çünkü seçtiğiniz videolar parça parça

@berkeonar

hocam her videonun detayında kaydedilme zamanı vardır senkronizasyonu bu bilgi baz alınarak yapıyor program ancak cihazlar arasında dakikalar yada yaz saati nedeniyle farklar saatleri bulabilir bu gibi durumlarda videoda da bahsetmiş olduğum senkronizasyonu yapmanız gerekli.

@Vedat_Çakar
Mesela 70 dakikalık bir sürüşte ayrı ve herhangi bir zamanında 3 dakikalık bir video ya yapabilir miyiz hangi dakikada olduğunu bilsek

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Elbette başlangış ve bitiş yerlerini harita üzerinden bulmamız yeterli olacaktır.
bir kaç uygulama sonrasında el pratikliği oluşacaktır.

Geri