Scudo Sports

Hırsızlık olaylarının artması

Offff bıktım artık yine aynı isimler, yine konudan sapma ve düşüncelere duyulan saldırgan yorumlar. Okumak istemiyorsan çık kardeşim diyenler gelmeden çıkayım da bari kafam rahat etsin...

Scudo
@Erensoy
Abi 650 yillik imparatorluk tarihini boyle.ozetleyebildinse tarih bilgilerini bir deşmen gerekir. Osmanli su an harac verdiklerimize harac kesiyordu bundan rahatsiz misin yoksa ironi mi yaptin ?
:)

@Desert Fox

Tepkinizi gercekten merak ettim, ne yaptınız?

Arkadaşlar, bisikleti metro çıkışında her gün bıraksam komple veya parça çalınma ihtimali nedir? Kadroyu bisiklet park yerine U kilit ile kilitleyecegim. (U kilidimin U şeklinde olan kısmı 12 mm kalınlığında sert çelikten ve PVC kaplı. Kilit kısmı da pirinçten. Ağırlığı 1 kg). Ön tekerleği de kadroya şifreli dandik kablo kilit ile kilitleyeceğim. Ön farımla ses bombasını da söküp yanımda götüreceğim. Başına bir iş gelir mi?

@Erensoy hangi ulke vatandasindan vergi almiyor?
Evet hirsiz hirsizdir. Lakin Osmanliyi ise karistirma harac ve cizye v3rgiydi millet8n malini gasp degil!
Varsa vergi almayan bir ulke soyle ondan sonra osmanliya laf soyle

Evin önünde çalınacak bir şey kalmadı burda yavuzselim diye bir mahalle var suç yuvası sanki özellikle bakır kabloların peşindeler. Bisikleti her seferinde 3. Katın üstüne çıkarıyorum.

@Knight Rider Siz öyle söyleyince aklımda bu canlandı.

NDj0BY.png

Bisikleti metro çıkışına koymak. Hele ki İstanbul gibi bir yer de. nayn.. naaaayn.

Dip not : profil fotoğrafınızdaki modeli ayarlamaya calıstım tutturamamış olabilirim :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Erensoy
Madem din önemli değil,6.mesajınızda niye konuyu dine getirdiniz?

@Knight Rider Aman ha, göz önünde olması başına bir iş gelmeyeceği anlamına gelmiyor maalesef.

Yani metro çıkışında kıl testere ile U kilidi kesecek hali yok adamın ama bir şeyleri götürür, zarar verir ne bileyim bisikleti gözden çıkarabiliyorsan bırak tabi senin kararın.

Pahallı bisikletleri evde saklayacaksın, bir tanede ucuz bisikletin olacak onla çarşı pazara gidip ağaca direğe bağlayacaksın. Başka yol gözükmüyor. :)
Hırsızlık olaylarına gelince, malüm ekonomimiz pekte iyi değil,her şey ateş pahası. Bisiklet kültürü de ülkemizde gittikçe artıyor. Fiyatlarıda iyi sevyelerde.Durum böyle olunca hırsızları cezbediyor.Hiçbir şey hırsızlığın bahanesi olamaz ama bunu bir işe çeviren içinde ederi dışından başka bir bahanesi olmaz.Tedbirli davranmak gerek.

@ahlaksız
Haklısın kardeşim...

Geri