Scudo Sports

hilltop ?!

bugün o bisikletin markasından bir adamda gördüm.arkasında bişey taşıyodu.Bisiklet ön amortisörlü kötü bişeye benziyodu.ama sorup bilmediğimden doğru bir yorum yapamam.:D

Scudo
sirkecide satılıyor o bisikletler.O bisikletleri satan adam özel yapıyoruz biz bunları demişti bana.Siz siz olun bisiklet almadan önce sıkı bir araştırma yapın

ben bisikleti begendim vala :) fiyatlarıda gayet uygun kazık falan da yok ben ozellikle hilltop taki maşayı cok begendim cok kibar :)

Yeni üye. Bende yaklaşık 3 ay önce HILLTOP SLR 700 model bisiklet aldım. Ön maşa amortisörlü. Google da aradım ama sadece bu forumda ve ileri motorun sitesinde çıkıyor. Sanırım bunları toplama yapıyorlar. Üzerine de kendi markalarını yazmışlar. Alırken ayna kol ve ön dişlileri shimano taktırdım. vitesleri turney. 28x1 5/8 1 1/2 tekerlekleri ve çok güçlü olduğunu test ederek gördüğüm jantları var. Önde disk frenli. Kadrosu alü ve tam melez, ne mtb ne de tur. Kafama göre de bisürü de aksesuar taktım. Becerebilirsem fotoğrafını eklemeye çalışacağım. Sadece haftasonları binebiliyorum. Carrfuurdan aldığım çin malı mtb den sonra süper zevkli geliyor buna binmesi. 40km ye kadar günlük turlar yapabiliyorum. Henüz sorun çıkarmadı. İnşallah üzmez.

bence beyenerek alındıysa paranın miktarı önemli deil içinize sindiyse sorunyok bence normal fiyatıı

arkadaşlar 250-300 lira limit ile bisiklet almak istiyorum...forumdaki kimi hususları okudum kadro ölçüsünün boya göre önemini falan detaylıca yazmış arkadaşlar.

boyum 183 80 kiloyum...bana önerebileceğiniz bir bisikler var mı?

ayrıca şu hilltop ilanı için yorum yapabilir misiniz bana olumlu geldi

(link)

Geri