Scudo Sports

Hikaye demvam ettirmece

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
308
Konu; Bisiklet
Tür: Karışık
İmdb: ?!!

Herkesin bir cümle hakkı var ilk ben başlıyorum

-Güzel bir yaz günüydü.

Scudo
-Süveyş kanalının aşağı taraflarında yanımdan hızla geçen, halay çalan ses sistemiyle donatılmış, droplarına halay mendilleri asılmış bir tırek madon geçti. Üstünde kim olsa beğenirsin? Mahmut Tuncer *&^#'$¥!?

Karşıki dağların cenderme olduğu konusundaki uyarısını dikkate almış olmam gerektiğini ileride anlayacaktım

Ve cenderme bana ehliyet sordu. "Bunun lastikler dolma mı?" " Yav yorulmuyonuz mu şunun üstünde, adamın kıçı çıkar?" gibi sorularla karşılaştım. Bu kan emicilerin bir tek bizim memlekette olmadığını düşünmem gerekirdi.

Ter içinde uyandım ! Millet etrafıma toplanmış iyimisin diye soruyordu. Bisikletim 5-6 metre ötede bense gidonla birlikteligi rampanın hemen başındaydım. Aliexpress karbonu ve red bull organizasyonu başka şekilde buluşsa şaşardım zaten.

Drogba’ya benzettiğim bir yiğit yanıma doğru geldi. Aksanlı ingilizcesiyle Are you crazy? Diye sordu.

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
Dedim adam gibi konuş canımı sıkma benim. Crazy senin babandır. Futbolcu olmuşsun ama...

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
... daha bisiklet sürme zevkini tadamamışsın. Bisiklet sürmek ne ara çılgınlık oldu la? Çılgın senin anandır" dedim

Anamı karıştırma dedi. Ortam iyice gerilmişti. Tak o sırada telefon çaldı.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
-ALO
-ALO ABİ AMERİKADAN ARIYORUM SENİN BİSİKLETİ ALACAM

-O zaman benimde sana güzel teklifim var.Benim binmediğim trek madone ile takas yaparız.
-Şu bizim Mahmut Tuncerinkinden mi?
-Evet bizim türkücünün tireğinden hemide üstündeyken çiğköfte yapılabiliyor.

İyi olur o zaman çiğköfte önemli

Tuncer yapıyorsa ben de yapacağım dedim çıktım bisiklet üstüne, başladım sahil yolunda çiğ köfte yoğurmaya

• Beğen
Tepkiler: kerem E
-Sahil yolu insanlarla dolu, bu sıcak havada hafifte rüzgar var deniz hafif dalgalı, taktım kulaklığı ilerliyorum

• Beğen
O da ne Urfadan bin bir zahmet getirttiğim isot bitmiş...

• Beğen
Geri