Scudo Sports

Hidrolik Disk'in Anlamsız Sorunu

Astronun donanimda neler var, ayrıca başka hicbir sorun çıkarmadı bsiklet 2 günde onca kayadan yuksekten atladigim halde vevaldigimdanbu yana 1000 km yaptim.

Los Angeles Lakers

Scudo
wd-40 yağ gibidir daha çok pas sökme işleminde kullanılır frenlere sıkarak çok yanlış yapmışsın. tavsiyem würth balata spreyi ile güzelce temizlemen bütün yağı ve pislikleri alacaktır.
http://image5.sahibinden.com/photos/00/17/53/107001753642.jpg

Belki hd bir bisikletim olmıyacak ama ben yinede sorayım :D hidrolik frende balatalar niçin değişiyor?değişiyorsa kaç zamanda bir değişiyor?balatalar ne kadar?

@Çağatay Y.

Balatalar yag tarzi bir sey bulastiginda ve temizlemek mumkun olmazsa frenleme yetenegini yitirdiginde degisiyor.
Balatalar bittiginde (tamamen asindiginda) degisiyor.
Bisiklet surdugunuz cografya (surekli yokuslar veya duzlukler vb.), surus tercihiniz (agresif kullanim ve ani frenleme yapma, teker kilitleme vb.), frenleme aliskanliklariniz (kontrollu yumusak frenleme, agresif ani frenleme vb.), balata-rotor kalitesi gibi pek cok etkene bagli olarak balata omru kisalir veya uzar.

Ben arka balatami 3000 km. de degistirdim, on balata 4700 km de hala iyi durumda. Sanirim %50 - 60 oraninda ancak asinmistir.

Umarim fikir verir bu tanimlamalar size...

Geri