Scudo Sports

Hidrolik disk frene geçiş

Asdedik123

Üye
Tepki
0
Bisiklet
Ümit
arkadaşlar hidrolik disk frene geçmek istiyorum. kışın daha uygun olacağını düşünüyorum bisikletim çift amortisörlü başlangıç bisikleti. epey yoruyor ileride kadroyuda değiştirmeyi düşünüyorum sizce değişiklik yapmaya değer mi ? yoksa kışın yeni bir bisiklet için kolları mı sıvayayım.

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Scudo
bence kolları sıvamaya başla. yeni bisiklet alman daha hayırlı olur.

Bu kadroya ve maşanıza disk fren kaliperlerini takamazsınız zaten. Kadroyu, maşayı, jant göbeklerini değiştirmeniz gerekecek; yani size yeni bir bisikletin yolu gözüktü :)

önerebileceğiniz modeller var mıdır ? durumum pek iyi değil bu sene okul taksitleri de başlayacak babama yüklemek istemiyorum kendim ödeyeceğim. ikinci elde olabilir sıfırda önerebileceğiniz modeller var mıdır max 700 liraya çıkabilirim sanırım, okul başlamadan 500 lira bisikletide 200 e satsam tamamdır.

@suphanakca

Mekanik disk fren bulunan bisikletler 600 TL civarinda bulunabiliyor ancak ne kadar saglikli bilemem.
Hidrolik disk frenli bisikletler ise genelde 700 - 800 TL den basliyor. Burada da yine kalite ve verim konusu soz konusu.
2. el arastirmayi dusunun bence. Her bahar ve yaz mevsiminde bir heves bisiklet alip, iki - üç turladıktan sonra bisikletini garaja kaldiran, kış gelince satanlar olur. Cogu aldigi fiyata satmak ister ama bazen yatacagina degerlensin denilerek uygun kosullarda verende cikar. Sans ve sabir işi...

Internette biraz ararsan ele gelir uygun fiyatlı modeller bulunur. Eylul'den sonra bazı modellerde stok eritmek için kampanyalar başlayabilir. Birkac ornek link gerekirse de aşağıda:

Mekanik diskliler
(link)
(link)
(link)
(link)

Hidrolik diskliler
(link)
(link)
(link)

Biraz zorlarsam sıfır hd alabilirim teşekkür ederim iyi forumlar :) @suat akman

Geri