O onur öcal Üye Kayıt 26 Mayıs 2009 Mesaj 89 Tepki 13 Şehir ankara 17 Şubat 2011 #1 hidrolik fren kablosu kısaltılabilirmi illa yenisinimi almak mı gerkiyo kısaltılabiliyorsa nasıl? teşekürler Tepkiler: Cahit Türk
hidrolik fren kablosu kısaltılabilirmi illa yenisinimi almak mı gerkiyo kısaltılabiliyorsa nasıl? teşekürler
C Cahit Türk Daimi Üye Kayıt 10 Ekim 2010 Mesaj 248 Tepki 127 Şehir İZMİR Bisiklet Salcano 17 Şubat 2011 #2 @onur öcal kısaltılabilir, yenisini almak zorunda değilsin. ancak bu işten anlayan bir bisikletçi halledebilir.
@onur öcal kısaltılabilir, yenisini almak zorunda değilsin. ancak bu işten anlayan bir bisikletçi halledebilir.
O onur öcal Üye Kayıt 26 Mayıs 2009 Mesaj 89 Tepki 13 Şehir ankara 17 Şubat 2011 #3 teşekürler yeni bu gün yeni frenler aldım da kablo boyu aklıma hiç gelmemişti takınca farkettim bu yüz den en iyisi aldığım yere götüreyim orda yaptırıyım
teşekürler yeni bu gün yeni frenler aldım da kablo boyu aklıma hiç gelmemişti takınca farkettim bu yüz den en iyisi aldığım yere götüreyim orda yaptırıyım
ali tekintüre Daimi Üye Kayıt 24 Kasım 2010 Mesaj 331 Tepki 135 Şehir İstanbul 19 Şubat 2011 #4 malzemesine dikkat!üretici uyarılarını dikkate alınız.iyi günler. Tepkiler: onur öcal
A Anonim Silinmiş hesap 24 Haziran 2011 #5 shimanonun teknik dökümanını okuyarak bunu kendiniz rahatlıkla yapabilirsiniz.