Scudo Sports

Hiç tanımadığınız biri size sarılırsa

ben bugün iki kişiye daha sarıldım
ikincisi -iş arkadaşım- :kahve: bile ısmarladı :D
Pay it Forward filmini bilmiyordum. mutlaka izleyeceğim

Scudo
Anladım ben hangi markanın reklamı olduğunu ^^ Şahane bir videoymuş, çok teşekkürler paylaşım için.
Bana birisi sarılsa tepkim ne olurdu emin olamadım. Yani tokat atacak halim yok tabii.
Videonun dediği gibi kimseye güven kalmadı bu devirde ama bunu değiştirebilecek gücümüz var.

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
Bir insana sarilmak degil selam vermek bile cok garip karsilaniyor.
"Ne o hemserim tanisiyormuyuz?" Bana selam verdi kesin benden bir menfaati var diye dusunuyoruz.
Oysa selam vermeye ve almaya devam etsek bile ne kadar mutlu olacagiz.
Bu arada
-Uzun suredir aramayan arkadasim arayinca ilk olarak alo sozu yerine yapabilecegim birseyse yaparim. Yapamayacagim birsey varsa yapamamam deyip telefonu kapattim diyen bahattin i anmadan edemeyecegim.
:))

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
@Burcuu
eyvallah^^ herkesin gerim gerim gerildiği günümüzde böyle şeylere ihtiyacımız var. insanlar sevgiyi unutmaya başladı sanki

@Selahattin Aydın
selam alıp vermek eskiden ne kadar çoktu. selamlaşmak çok güzel bir davranış.
şimdi nadiren de olsa ''günaydın'' deyince tuhaf tuhaf bakan, ''selamün aleyküm'' deyince yarım ağızla meraba diyen kişiler oluyor.
neyseki bu insanlar az.
herkese yürekten selamlar efendim...

• Beğen
Tepkiler: Devenez ce que
Gün geçtikçe insanlar daha da yalnızlaşıyor geçtiğimiz gün akşam belediye otobüsü şoförüne son durakta son otobüsten inen kişi olarak iyi akşamlar dedim insan cevap vermez mi ? Cevap vermedi.

Yalan yok telefon-cüzdan yerinde mi diye kontrol ederim

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
Taksim'de "Free Hug" sosyal deneyi yapıyor ve polis tarafından deney yarıda kesilip deneyi yapan kişiye 91 TL ceza veriliyor. :suspus:

• Beğen
Tepkiler: Devenez ce que
sarılmak sinir uçlarını harekete geçirip mutluluk hormonu salgılanmasına ön ayak olduğu için çok güzel bir şeydir.

o kadar çok güzel olurdu ki şu anda birinin bana sarılması :(

@Fırat Ç.
dikkatli baktın mı kardeşim...?boynuzları var mıydı..?

Sevgi, saygı, hoşgörü, selamlaşmak, hal hatır sormak güzel şeyler eyvallah da tanımadığım birinin bana sarılmasını istemem.

Geri