Scudo Sports

HİÇ KullanilmamiŞ Sifir Mavİc Ksyrİum Sl Premİum

Scudo
@Mutlu Çelimli

sayın mutlu jantlar için size ulaşabileceğimiz bir telefon numarası yazarmısınız

Ben de özelden yadım ama bir türlü yanıt alamıyorum sanırım arjanti de kendisi..

ben de talibim :D :D

Arkadaşlar bugün döndüm arjantinden. Akşam saat 19.00 gibi izmirde olacağım. şuan istanbuldayım.

Özel mesajınızı aldım Erdoğan bey. Ayrıntılarını konuşabiliriz. sizden birazdaha zaman istiyorum. Anlayışınız için teşekkürler

@Mutlu Çelimli

ohhhh geldiğinize jantı alabilmek için değil arjantin de yaşanan sel olayına yakalanmadan yurda döndüğünüz için sevindim , sabah haberlerinde arjantideki trajedi ve ohal ilanını görünce eyvah inşallah iyidir dedim.

benim vaktim var siz merak etmeyin

@ERDOGANKESGIN

Teşekkürler Erdoğan bey. Bu saatte netteyim. Malum 1 aydır ordayım sanırım jet lag klasiğine bende maruz kalıyorum.

Jant seti için son fiyatım 1500 lira arkadaşlar. Daha fazla indirim yapamam maalesef...

@Mutlu Çelimli

Son teklifim size uymadı sanırım...

arkadaş burnundan kıl aldırmıyor maalesef , ama ben aynısını sıfır 2 yıl garantili aynı fiyata buldum :D :D , hala bekliyorum indirim olursa diye, kriz var herşeyi düşünmek lazım...:in:

@ERDOGANKESGIN

Arkadaşın en azından bi cevap vermesini beklerdim teklifime...

Fazladan bir set daha varsa bende müşteri olurum.

@porter3434

Teklifiniz kredi kartı ile ilgili idi. Bende banka komisyonlarından ve Fatura kesmek zorunda olduğumdan bahsettim. Bunun dışında artı olarak birşey konuştuğumuzu hatırlamıyorum.

Arkadaşlar şu konuya açıklık getirelim. Bu jant seti için konuşuyorum.

Ksyrium SL modelinin türkiye fiyatı 880 euro.

Benim bu sete 1500 lira istemem çok çok normal. Ki bu set bildiğiniz üzere Ksyrium sl premium.

Evet şuanki koşullarda 1500 lira ciddi bir miktar. Ama bu jantın ederi bu.

Buraya burdan şu paraya buldum aldım gibi gereksiz yazılar yazmayada gerek yok diye düşünüyorum.

Bu iki jantın satılıp satılmaması benim için çok problem değil.

Biri bisikletimde takılı durur diğeri de antreman jantım olur....

İhtiyaçtan satmıyorum yani.

Herkese iyi forumlar iyi akşamlar diliyorum

Geri