Scudo Sports

Hiç çiziksiz bisikleti olan var mı?

@Abdullah Uğraşkan

Evet ya zincirin altındaki çatal gri oldu. :(

Scudo
Ya ben istemem zaten çiziksiz bisiklet...Millet'in gözü felan kalır...En iyisi kadroya anahtar ile boydan boya çizcen sonra hiç nazar değmeyecek...:D :D

Ankara'daki yakın arkadaşım Göker (Mc Pherson) ' in bisikleti geçen sene almış olmasına ve nerdeyse hergün kullanmasına rağmen neredeyse çiziksiz.. Sanırım bu kadar yoğun kullanılıpta bu kadar temiz kalabilecektek bisiklet Göker'inkidir :) Maşallah diyeyim de nazar deymesin..

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Göker Derya
Çiziksiz dağ bisikletimi olur lütfen arkadaşlar :D

@d.berkay

2 sene önce ondan ikinci el aynakol almıştım. Ama nasıl ikinci el anlayamamıştım. :) Demek bu kadar temiz kullanılabiliyormuş. :)

Bende yapıyorum.Çok iyi oluyor. :D

özel bisiklet için pastada var izmirden almıştın üzerinde hugonun resmi var ne alakaysa :D

@Tarık Kalkan

Sadece kadroya değil bisikletinin bütün parçalarına en kaliteli boya koruma ürünlerini kullanır Göker :) DGT'nin dediği gibi onun bisikletinden çıkan bir parçanın ikinci el olduğu anlamak çok zordur.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Göker Derya
kullanmazsan yada nazik kullanırsam olabilir oda biraz zor

Bir bisikleti sıfır kutusundan dahi çıkarsanız mutlaka kargolamadan yada ilk montajdan kaynaklı bi köşesinde bişi olur. Örneğin, ön ve arka jantın ilk montajından dolayı dropout lar pekala çizilir yada boyası deforme olur:)

Çiziksiz bisiklet olmaz, imkansızdır:) Çiziksiz bisiklet ancak fabrikada boyadan çıkar çıkmaz alırsın kadroyu duvarına asarsın öyle olur. O bisiklette neye yarar sorarlar adama:)

• Beğen
Tepkiler: Harun.
Ya arkadaşlar bu göker kimdir :D bana aynakol lazımda.3lü mtb için :D varmıdır acaba elinde :D

@koray bulut

kadroyu toplayana kadar çiziksiz duruyor.yola çıkmadan toplarken bile çizik bazen kaçınılmaz oluyor.

Stumpjumper S-Works ful karbon bisikletim var. Bakmaya kıyamıyorum. Ama biliyorumki o biisklet biizm aklımızın almayacağı zorlu şartlariçin tasarlanmış. Ve bende hakkını vermeye çalışıyorum. Öyle bir bisikletle şehir içinde tur atacak halimizde olmadığına göre. Dağlar , yollar , patikalar , kayalar , ağaçlar aklınıza gelen en zorlu şartlarda kullanacaksınız.

Elbette çizilecek, boyası dökülecek. ( ki geçen hafta zincirim attı ve göbek kısmından 2 cm lik boyayı kaldırdı. Sanki çiğerimden bir parça kopardılar :) ama geçti. Çizikler , boya kalkmaları her MTB ci için bir nişan , bir anıdır. Böyle düşünün ve rahat rahat bisikletinizin hakkını verin derim. Saygılarımla

Geri