Ankara'daki yakın arkadaşım Göker (Mc Pherson) ' in bisikleti geçen sene almış olmasına ve nerdeyse hergün kullanmasına rağmen neredeyse çiziksiz.. Sanırım bu kadar yoğun kullanılıpta bu kadar temiz kalabilecektek bisiklet Göker'inkidir Maşallah diyeyim de nazar deymesin..
Sadece kadroya değil bisikletinin bütün parçalarına en kaliteli boya koruma ürünlerini kullanır Göker DGT'nin dediği gibi onun bisikletinden çıkan bir parçanın ikinci el olduğu anlamak çok zordur.
Bir bisikleti sıfır kutusundan dahi çıkarsanız mutlaka kargolamadan yada ilk montajdan kaynaklı bi köşesinde bişi olur. Örneğin, ön ve arka jantın ilk montajından dolayı dropout lar pekala çizilir yada boyası deforme olur
Çiziksiz bisiklet olmaz, imkansızdır Çiziksiz bisiklet ancak fabrikada boyadan çıkar çıkmaz alırsın kadroyu duvarına asarsın öyle olur. O bisiklette neye yarar sorarlar adama
Stumpjumper S-Works ful karbon bisikletim var. Bakmaya kıyamıyorum. Ama biliyorumki o biisklet biizm aklımızın almayacağı zorlu şartlariçin tasarlanmış. Ve bende hakkını vermeye çalışıyorum. Öyle bir bisikletle şehir içinde tur atacak halimizde olmadığına göre. Dağlar , yollar , patikalar , kayalar , ağaçlar aklınıza gelen en zorlu şartlarda kullanacaksınız.
Elbette çizilecek, boyası dökülecek. ( ki geçen hafta zincirim attı ve göbek kısmından 2 cm lik boyayı kaldırdı. Sanki çiğerimden bir parça kopardılar ama geçti. Çizikler , boya kalkmaları her MTB ci için bir nişan , bir anıdır. Böyle düşünün ve rahat rahat bisikletinizin hakkını verin derim. Saygılarımla