Scudo Sports

Hiç bilgim yok yeniyim yardım

mustafa şan

Daimi Üye
Tepki
56
Bisiklet
Sedona
Öncelikle forumda ilk günüm ve bisiklet konusunda bukadar teknik bilgi olduğunu bilmiyordum , alacak olsam gider güzel görünen birini alırdım diyordum , biraz araştırma sonucu ve yeni başlayacağım için Salcano NG650 ve bianchi speed arasında kaldım bütçeyi yükseltmeye çalış demeyin en fazla 400 e çıkar ve bilgim yok yorumları okuyarak ng 650 daha üstün gibime geldi ne önerirsiniz . Şimdinen teşekkürler :)

Scudo
@mustafa şan

Kredi kartınıza 10-12 taksit yapıyorlar hemde vade farksız. Elinize telefonu alın ve internetten size yakın bayi telefonlarını arayın. Biz öyle yaptık. Fakat telefondaki yetkiliye sonradan caymaması için ismimizi, bisiklet model ve markasını sonra konuştuğumuz yetkiliyi not aldırdık. İyi ki öyle yapmışız...

• Beğen
Tepkiler: mustafa şan
salcona ng 650 daha iyi...salcano mtb kullandım...diğer seçeneğe oranla servis ağı, marka kalitesi ve dayanıklılık, fiyat/performans olarak daha iyi

• Beğen
Tepkiler: mustafa şan
forumda gezikçe kararsız kalıyorum bu fiyata 2. el sedona borla al diyen var çok soru soruyorum ama almışken bir süre idare etsin istiyorum , görüş bildiren herkese teşekkürler

@mustafa şan

NG 650 derim alüminyum kadro olduğu için.

Ben de bisiklet dükkanında bisiklet satıyorum ama yeni başlıyorsan sıfır alma derim. 100 150 tl lik bişeyle başla sonra olaylar gördükçe yavaştan yükseltirsin zaten ...

zaten hobi olarak çok sürmüşlüğüm oldu ama spor olarak yanı düzenli spor olarak baslamak istiyorum birde 350 tl çok sorun değil ama daha da cıkmak istemiyorum

2 yıl aradan sonra merhaba arkadaşlar ben 2 yıl alırım alırım dedim araya sınav vs. girdi erteledim ama artık çalışıyorum yaşadığım yer sahil şehri mersin silifke taşucu

bisiklete alıştıktan sonra arada işe bisikletle gitmeyi düşünürüm bugün motorla giderken ölçtüm 4.5 kilometre yol bu yol asfalt ve geneli düz şimdi yol bisikletimi alayım mtb mi genel olarak mtb tipini beğeniyorum ancak yol bisikleti de benim için rahat olur ilerleyen zamanlarda 10 km lik taşucu silifke arasını gitmek de istiyorum bana ne önerirsiniz

mtb olarak bir yorum görmüştüm kron xc 500 1000 liraya kadar en iyi model şeklinde siz ne dersiniz işin ustalarına sormak istedim

son olarak silifkede sanırım servis vs yoktur o nedenle az sorun çıkartacak ve kendimin halledebileceğim sorunlar olacak bir bisiklet önerirseniz sevinirim

bütçem 1000 diyelim beni kandırabilirseniz daha da çıkarız :)

@oguzhan kadıoglu

hocam mesela şu tip bir şey mi öneriyorsunuz

(link)

eğer linkim önerinizle uyuşmuyorsa bisiklet konumdaki bilgisizliğimdendir yanlış anlamayın

Geçen sezon olsa ısrarla Carraro 436 Daytona yı tavsiye ederim fakat bu yıl yok ve carraronun ürün gamı içler acısı.

Evet önerdim niye dersen genel anlamda yolda kullanacağım dediniz bide arada arazi durumları gerekli olursa 2'sinin karışımı bir bisiklet bana göre mantıklı geliyor seçim sizin tabiki.herkesin kendince bir tecrübesi ve bilgisi var rahat olun herkes bir yerden başlıyor zamanla olacak şeyler bunlar.

@oguzhan kadıoglu

o zaman aynı bütçeye önerebileceğiniz farklı bir marka model vs. var mı bir de bir yorumda 1000 liraya kadar kron xc 500 gibisi yok diyorlardı o konuda ne dersiniz bir de xc 500 mtb mi acaba :)

@oguzhan kadıoglu

hocam borlanın dişlileri kalın asfalt kullanımı için 331 türü daha iyi olmaz mı

@oguzhan kadıoglu

hidrolikle uğraşmak istemem de sizin ilk mesajınızda 2 türün karışımı demiştiniz borla biraz daha dağ bisikletine kaçmıyor mu tekerler vs.

lastikler ilerde değişir.ağırlıklı olarak arazi dersen olur ama yolada çıkayım süreyim dersen ozaman gereksiz ağırlık ve yorulma yada ng650 al zaten beğenmişin bisikleti.

Geri