Scudo Sports

Hibrit bisikletimi satıp yol bisikleti almayı düşünüyorum, yardım...

@ali katlamaz
Ayaklık, arka bagaj, usbden şarjlı ön ve arka far, zil, pedal, km sayacı, suluk. Resim: (link)
Şimdilik bu resim var elimde kedim için çekmiştim, üzerinde biraz oynadım görüntü kötü olabilir ama evden bir kesit.

Scudo
@Süha

İnternet fiyatı 1069 usd olarak gözüküyor ama bu fiyattan biraz aşağısına almak mümkün. Sizin bisikleti sattığınız kişiye de peşin satacağınız için peşin 1800' e sıfırını alabilir diye tahmin ediyorum. Söylediğiniz ürünleride en iyi sıfır fiyatlarından 240-250 ediyor diyelim. Bu malzemeleri kullanma payı aksesuar olduğu için bisikletin yanında para etmiyor gözüyle bakılıyor. Toplam fiyata aksesuarlar 2. el olduğu için 100-120 etkiler. Bisiklet dediğiniz gibi 100 km' yi bile geçmediyse ve canlı olarak kontrolde kazası, buruğu, abartılı çiziği olmadığını varsayarsak 1400 tl ya rahat satarsınız. En azından benim bisiklete ihtiyacım olsa 1400 tl verir alırdım.

@ali katlamaz

100 km yi geçmedi dediysem hatam olmuş kusura bakma, en az bu hafta 100 km yapmışımdır ama ondan öncesinde 100 km sürmemişimdir evet... Ufak bir çizik var kadroda ve gerisi tamamen sağlam. Teşekkür ederi yorumun için :)

Geri