Scudo Sports

Hibrit bisiklet

afitab

Üye
Tepki
2
İsim
Ceyda
Bisiklet
Bianchi
Merhabalar.. bisiklet olayına yeni giriştiğimden doğru mu tarif ediyorum bilemiyorum ama hibrit bisiklete ekteki gidondan takılması mümkün mü acaba? http://g02.a.alicdn.com/kf/HTB1mTmZJpXXXXbKXXXXq6xXFXXXe/Standart-ultralight-karbon-fiber-yol-bisiklet-bisiklet-gidon-viraj-bir-kelebek-kabul-diy-özel-.jpg

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
@HayabusaTurbo

Bende öyle düşünüyorum fakat bi yerde uygun olmadığına dair bi yazı okumuştum, ondan dolayı tereddütte kaldım.

gidonu takarsın fakat ona uygun fren vites kolları almalısın ayrıca bisikletin suanda v frendir bunun içinde o dropbar frenlerine aparat uygulamalısın. Forumda birinin böyle bi calısması vardı resimli anlatımlı falan. Yani olur olmaz diye bişey yok fakat gidonun dısında bi kac masraf daha etmen gerekmekte.

• Beğen
Tepkiler: Shichigoro
Uymayabilir de evet öyle bir ihtimal var fakat nasıl bir bisiklet olduğuna, gidon grubunun ve hibrit olduğu için gidon üzerinde fabrikasyon hali ile farklı bir gidon takılmasını zorlaştıracak parçalar olup olmadığı da önemli tabi. Bu konuda aslında bir bilgim yok desem yeridir ama daha bilgili olan arkadaşlar daha isabetli bir cevap verebilirler bence.

Görsel yükleme imkanın var mı? Yani teoride mi soruyorsun yoksa elinde hibrit bir model mi var?

detayı bilemem fakat çok şık orası kesin estetikde önemli

Geri