Scudo Sports

Hibe ediyorum!

Shimano paçalık ve iç lastik rezervesi kalkmıştır.

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
Tebrik ediyorum sizi @İlbey Yağcı bey. [emoji122]

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: İlbey Yağcı
Çok güzel bir hareket yaptığınız teşekkürler. ''DH ölücülerinin bu forumda hayatta kalamayacağını düşünüyorum.'' Üstüme alınıyım mı ? :D:D

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
@Bora Adıgüzel
Bende Downhill ölücüsü okudum başta :)

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Benim ince sibop için 100 psi ban bir pompaya ihtiyacimhar eli de kullanmayan varsa ögrenci kardesinize gönderebilirmisiniz

selamunaleykum hemen yarin gelebilirim banada birşey verme imkaniniz var mi

çoğu alındı galiba kalan malzemeye talibim

Hediye etmek
Armağan etmek
Paylaşmak
Bölüşmek
Üleşmek
Ne güzel hasletlerimiz ve kavramlarımız bunlar

Elinizdekileri paylaşmak, kullanmadıklarınızı kullanıma sokmak çok güzel, tebrikler.

Ben de geçen sene motosiklet aldım, ancak tamamen bıraktım, motoru ve ekipmanı sattım, aklınızda bulunsun bisiklete geri dönebilirsiniz :)

@juba

Sevmedim, giyinmesi soyunması bir dert, bisiklet gibi değil çok kalın kıyafetler, kapalı kasklar, ağır montlar. Ayrıca pahalı, parçası, bakımı, sigortası, lastiği, ustası. Valla 15 senelik hayalimdi motor sahibi olmak, bu muymuş? dedim, sattım o kadar rahatladım ki anlatamam, bana göre değilmiş. Sadece ihtiyaç için alınabilir.

Kışın donarsın, yazın yanarsın, vıcık vıcık terlersin o montun içinde. Bisiklette kışın üşümezsin hareket ettiğin için fakat motorda donarsın.

Motor benim için artık sahil kasabasında ufak bir scooter den ibaret.

Bisiklete devam :)

• Beğen
Tepkiler: juba
@emrahozkan bende bisiklet sporuna yeni başladım ikinci el bir mtb aldim iyi çıkmadı kaza yaptim frenleri cok kötüydü butcem olmadigi için suan sadece başkalarının bisikletine bakiyorum insallah ileride güzel bir mtb almak istiyorum

Geri