Scudo Sports

Hi-Fi tutkunları neredesiniz ?

@raven1442

ucuz birşeyi kondurmak da zor tabii. anlıyorum onları da. kaliteli mal kaliteli maldır, vereceği güven yeter. ayrıca bu jitter meselesi biraz karışık. dijitalde de belli gizemler var. riske atmak istemiyor kimse herhalde.

sesli komut vs. çok uçukmuş ama. o teknolojiyi ev otomasyonuna yatırın bence. kapı açıl-otomata bas falan :) hi-fi analog olsun.

Scudo
yorumlar (bianchimania'ya) :

sesini çok açma :)

paranı tv yerine sese yatırman çok güzel buarada, takdir ediyorum. umarım tonu güzeldir ve severek dinliyorsundur. elektroniklere yaptığın yatırım da iyiymiş. kullanışlı cihazlara benziyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Boran
binchimania,

şimdi farkettim de o kablolar çok ince. hem sinyal kabloların hem hoparlör kabloların. kablolara biraz yatırım yap derim. en az 1mm2 olsun hoparlör kabloların. konektörlerin uygunsa hiç düşünme 2.5mm2 al. sinyal kabloları da gürültü toplamamaları için daha kalın ve kaliteli olmalı.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Boran
@kerembasaran

Öncelikle Teşekkür Ederim : )
Komşularla aram hala iyi : ) Model araçlarım raflardan düşmese herşey daha güzel olacak ama şans işte yapacak birşey yok :p
1998 yılından beri kullanıyorum periyodik olarak 6 ayda bir tozunu alıp yağlı yağsız spreylerle Philips'in gerekli yerlere uygulama gerçekleştiriyorum.Tv pek seyretmediğim için öylesine duruyor orada işte.Pikap araştırıyorum şu sıralar elimde eski plaklar var değerlendirmek babında , bildiğin bir yer varmı veya önerebileceğin ?

@kerembasaran

Farkındayım en kısa sürede değiştireceğimde bu konuda her kafadan bir ses çıkıyor rahatsız ediyor beni açıkcası kimi kalın olması kötü diyor kimi ince ,aslında hoparlör kablolarım kaliteli birşey ama içimde hala bir şüphe var dediğin oranlarda kablo araştıracağım en kısa sürede..

Selamlar...

Arkadaşlar bu ilanımdaki Deck ilgisini çeken arkadaşımız olabilir mi? Selamlarımla...

Geri