@semçanta Kadıköy taraflarında herhangi bir mağazada var mı acaba semçanta ürünleri veya İstanbul'da başka bir semtte. Sadece online satış mı var yoksa?
Merhaba, iyi günler. 24 Lt. heybenizden almayı düşünüyorum. Bahsettiğiniz ürün tadilatları bitti mi? Yeni modelleri web sayfanıza birkaç farklı fotoğraf ile yüklerseniz iyi olur. @semçanta
@emre gülaydın 24 lt heybelerimiz pvc kaplı fermuarlar ile hazır. Maalesef fotoğraflarını çekmedik henüz. Fermuarı fotoğraftaki çantadaki ile aynı. Genel görünümde başka bir değişiklik yapmadık 24 lt heybe modelimizde.
öncelikle merhaba, geçtiğimiz aylarda batı karadenizi decathlon heybeleriyle bitirmeyi başarıp zaferimi eve dönüşümde kahve ile kutlasamda heybe seçiminde hep geri kalmışımdır.
önümüzdeki nisan aylarında keşfedilmemiş yerleri (türkiyeyi 81 ili) dolaşıp 'öğrenmek istiyorum'.
bunun için biraz çabalasam da heybe için vaude aqua back heybelerini düşünmüştüm.
sizce nasıl bir heybe almalıyım 1000 tl verip aptallıkmı ediyorum? yoksa bu heybeler beni öğrenmeme yardımcı olur ve fazlasını da yapabilir mi? bir kaç dakikanızı ayırıp görüşlerinizi benimle paylaşırsanız çok iyi olur
ortileb marka arka heybem var fakat kanca, vida herhangi bir yedek parçasına ulaşmak için internetten araştırma yaptığımda bir yer bulamadım. Bildiğiniz, alışveriş yaptığınız mağaza var mıdır?