Scudo Sports

herkesin izlemesi gereken vtr

Scudo
katılıyorum. sonuna kadar izlenmesi lazım.

paylaşım için teşekkrüler.

d.a.

• Beğen
Tepkiler: ahmet ozgen
trafik Terörü Bundan Daha Iyi Anlatılamaz...izlerken Göz Yaşlarımı Tutamadım...UMARIM DAHA FAZLA KİŞİ İZLER VE HERKES ÜSTÜNE DÜŞEN GÖREVİ YAPAR

Bu mükemmel paylaşım için ne kadar teşekkür etsem azdır...Linki sık kullanılanlarıma ekledim ve elimden geldiğince çok kişiye izleteceğim...

• Beğen
Of of of :(
Valla tüylerim diken diken oldu ya :(
Gerçekten fazla çarpıcı olmuş çok gerçekçi çekimler falan..
VAlla bazı videolarda bakamadım bütün karelere..

• Beğen
daha önce izlemiştim ilk izledigimde çok feci duygulandım arka fondaki müzik insanı ağlatacak derecede

@S.GUCLU

İlginiz için teşekkür ederim,trafik Türkiye'miz için gerçekten çok önemli bir kavram ve insanlarımızın daha çok bilgilenmesi gerekiyor.

Ben facebookta izlemiştim ce çok etkilenmiştim..teşekkürler Ahmet abi.

• Beğen
biz bunları videoda izlerken bile gözyaşlarımızı tutamıyoruz fakat hergün dünyanın bir köşesinde yaşanıyor bu kareler

İşte...Sanırım Trafik Terörü Bundan Daha İyi Bir Videoyla Anlatılamazdı...Çok İbret Verici Ve Etkileyici Bir Video...Bazı Kişiler Sinyalsiz Şerit Değiştirmeyi Alkollü Araba Kullanmayı Otobanda 2 Arabanın Arasından Makas Atmayı Marifet Sanıyorlar...Bunlar Marifet Değil Şeytanın Vermiş Olduğu Birer Ölüm Davetiyeleridir...Kendi Canlarını Düşünmüyor Olabilirler Fakat ya Diğer Masum İnsanlar?Ülkemizde bu Kurban Bayramında 100 ü Geçik İnsan Oldu...Belkide Bu Görüntülere Alıştık...Kimsede Buna Dur Demiyor..Haberler Her Gün Bu Kaza Videolarını Yayınlayacaklarına Böyle Bir Video Yayınlasalarya?Dizilere Uyarı Verip 1 Bölümlük Kapatınca Türkiyenin Güzelliklerinden Değilde Birde Trafik Teröründen Bahsetseler Ve Böyle Videolar Koysalar ya?Belki Daha İyi Bir Yere Gelirdik...İyi Pedallamalar

zaman zaman vahşileşen nefsimizi lütfen frenlemeyi bilelim öfkemize,heyecenımıza,gençliğimize,aceleciliğimize vs... yenilmeyelim.Tedbiri alıp takdiri Allah'A BIRAKMALIYIZ.İzlerken çok derin duygular içine girdim o anları sanki yaşadım Allah kimseye kaza bela acı vermesin herşeyin hayırlısını nasip etsin...

• Beğen
süper hazırlamışlar ben de herkesin izlemesi gerektiğini düşünüyorum

Birkaç saniyelik zevk için, gideceğin yere birkaç dakika erken varabilmek adına yarını görmemek ve göstermemek, değermi?

paylaşım için sonsuz teşekkürler..

Ne olurdu biraz daha yavaş gitseydide niye geç kaldin deselerdi.....Geçmiş olsun diyeceklerine ....;)
Paylaşımın için teşekkürler Ahmet

Güzel bir paylasım olmus elıne saglık

cok ornek alınması gerekıyor bızımle paylasıtıgın ıcın tesekkur ederım...

paylaşım için teşekkürler bunlardan ders almamız gerek.hiç birşey hayatımızdan daha önemli değil.
ellerine sağlık çok teşekkürler..

Geri