Scudo Sports

Herkese Tekrar Merhabalar

K. Benli

Daimi Üye
Tepki
229
Bisiklet
Trek
27 Mart 2014 günü bisiklet üzerinde iken boyun damarımda oluşan bir daralma sonucu bir rahatsızlığım meydana geldi.
50 gün hastanede kaldıktan sonra 16 Mayıs 2014 günü taburcu oldum.
Henüz %100 sağlığıma kavuşamadım ama şükür her işimi görebilecek, yürüyebilecek durumdayım.
En kötüsü bisiklete binememek.
Doktorum atlatabileceğimi söylüyor. Bisikletli günleri iple çekiyorum,
Bu arada Forumu yakından takibe devam edeceğim tabii.
Bu vesike ile herkese kazasız, sağlıklın günler dilerim.
Yine bu vesileden yararlanarak Soma kurbanlarına rahmet diler, yurdumuzda bu tür olayların tekrarlanmaması için, tüm igililere Tanrı'dan bilinç vermesini dilerim.

Scudo
çok geçmiş olsun , hoşgeldi abi diyelim o zmn,
acaba farkında olmadan kendimizi mı sıkıyoruz bisiklet üzerinde bunu düşünmeye başladım, bisiklet üstünde olduğunuzu belirtmenizden soruyorum, bisikletle bir ilgisi varmıymış

abi banada çok koyuyo bisiklete binememek yahu bisikletim dağıldı binemiyom şimdi üzülüyorum ama sanada geçmiş olsun abi varsa yapcağım birşey hemen söyle inşallah sağlığına kavuşursun duacınım.

Geçmiş olsun. Benimde kalp kapakçıklarımda tıkanma var. Tek güzel tarafı spor yapınca düzeliyor olmam.

Allah beterinden korusun, büyük geçmiş olsun. Hoş geldiniz, pıhtı atması tarzı bir olaymıydı.

Çok büyük geçmiş olsun. İnşallah tez zamanda iyileşirsiniz ve bisiklete dönersiniz. Sizi tekrar bisikletle yollarda görmek temennisiyle.

Geçmiş olsun bacaklarınızın pedallarla en kısa sürede buluşmasını dilerim.

Çok çok geçmiş olsun. İnşallah en yakın zamanda tamamen sağlığınıza kavuşursunuz. Çok uzun süre hastanede kalmışsınız oldukça ciddi bir sorun vardı galiba.

Tüm ilgilenenlere, geçmiş olsun dileklerine içten teşekkürler.
Kısaca, rahatsızlığım, beyne giden bir damarda daralma olması. Zararlı hiçbir alışkanlığımın olmamasına rağmen bu durumun olması beni çok şaşırttı, Genetik test de yapıldı, O yönden de bir problem yok. Doktorumun dediğine göre çok daha genç yaşta, sporcularda bile görülebiliyormuş. Kendisi %100 iyileşme konusunda umutlu. Ama zamana ihtiyaç var. Bu arada devamlı olarak kan sulandırıcı ilaç alıyorum. Bir gün bisiklete binebilmek arzusu benim için en büyük moral kaynağı.
Tekrar teşekkür eder, kimsenin hastalığa, sakatlığa uğramamasını dilerim.

Sevgiler.

Büyük geçmiş olsun. İnşallah eski sağlığınıza en kısa sürede kavuşursunuz.

Geçmişler olsun inş. en yakın zamanda sağlığınıza kavuşursunuz...

Çok geçmiş olsun.Bugünler de gelir geçer,tekrar bisikletinize kavuşursunuz.Daha geçen yaz, ileri seviye lenf kanserini yenmiş biri olarak söylüyorum. Bunlar birer küçük sınav.Çok şükür zor kısmını geçmişsiniz.

@Soner Közen

Çok teşekkürler, size de büyük geçmiş olsun!

Geri