Scudo Sports

herkese slm lar

Scudo
ben merseın lıyım.icimden geldi dedim bi esk lılere slm yazayım

:):):):):) yha arkadaş coq komiksin yha bunu tanışma bölümüne yazsan daha da güsel olurdu ii forumlar

Sen ondan daha komiksin inan ki. Türkçe'yi katletmenden daha kabullenebilir bir durum var burada. Biraz dikkat lütfen, chat diliyle yazabileceğin bir çok site var, ancak burası yeri değil!

@bisiklet_manyagı

Ona ne mi? Onun gibi hepimizi ilgilendiren bir durum bu! Sen nerede buldun bu hakkı da ana dilimizi kirletiyorsun?.. Büyük bir yanlış.. Hepimiz kullandığımız dilin, yaşadığımız bu coğrafyanın bize emanet olduğunu bilmeliyiz.. Onlara gözümüz gibi bakmalıyız..

Lütfen biraz bilinçli olmaya çalışalım.. Bir şeylerin farkında olalım.. Elimizden geldiğince bizi BİZ yapan değerlerimize sahip çıkalım... Lütfen...

Burak

@bisiklet_manyagı

Doğruları söylemek, bu sitenin düzenini korumak, kendi özünü ve kendi dilini korumak herkesin en doğal hakkıdır. Bu insanlara "SANANE OLUM" diyemezsiniz. Hem bu sözü söylemeye hakkınız yok, hem de söylediğiniz sözün dil bilgisi olarak da doğru tek bir yeri yok!

Ayrıca, Sedona Karbon bu konunun yeri burası değil, bu nedenle konuyu kilitliyorum. Biraz daha dikkat lütfen!

Geri