Scudo Sports

Herkese selamlar forumda yeniyim bir sorum olacak :)

selimakt

Üye
Tepki
3
İsim
Selim Aktürk
Bisiklet
Cannondale
Bende cannondale sl4 marka bisiklet var gayet iyi durumda fakat bu kadrodaki kaynak izlerinin olduğu yerleri traşlayıp gözükmemesini istiyorum (karbon gibi pürüzsüz) bunu yapabilirmiyim yapılırsa nerede yaptırabilirim? Teşekkürler..10441957_890277084374951_3454195850916060955_n.jpg

Scudo
@selimakt sakın öyle tıraşlama işlemine kalkışmayın. Bisikletinizin kadrosu alüminyum ve boruların birleşim yerleri kaynakla birbirine birleştirilmiştir. Bu birleşim yerlerindeki kabartılar birleşim yerlerine et kalınlığı vererek sağlamlaştırmak amacıyla yapılmıştır. Kaynak olayının olayı budur zaten. O kabartıları tıraşlarsanız birleşim yerlerini zayıflatırsınız ve kadronuz sizin ağırlığınızı bile taşımaz hale gelir. Ha illa bu görüntü hoşuma gitmiyor dümdüz olsun istiyorsanız oto sanayilerde o kısımlara macun çektirebilir ve tekrar boyatabilirsiniz kadronuzu. Değer mi böyle birşeye değmez mi orası size kalmış. Allahın bildiğini kuldan saklamaya gerek yok bence;), bisikletinizin modeli belli zaten, alüminyum mu karbon mu olduğunu bilen bilir zaten

ben de o kabartıları çok severim mesela :D
sağlamlık hissi veriyor bana

@selimakt
değerli arkadaşlar gerekenin en iyisini söylemiş zaten. Hevesinizi anlamamak elde değil. Hepimiz ben dahil, güzelini istiyoruz. İnşallah hayaliniz olur ama olmuyorsa bu kadrodan sakın şevkimiz kaçmasın. Cannondale oldukça iyi ve başarılı bir kadrodur. En kötü ihtimalle, kadroyu satılığa çıkartır bir karbon kadro alırsınız. Bu arada, illa marka olsun demezseniz makul markalar var. Düşünülebilir.

@Bisikletsurenadam
benimki de hi-ten ama kabartısı yok denecek kadar az :(
hatta bu yüzden acaba kötü mü bunun kaynağı diye düşünüp üzülüyorum :kptmya:
değildir heralde btwin yani sonuçta :kötü:

@cumali55
Bt win de olsa bakkal bisikletide olsa hi ten eski nasil çelik kırmak emek ister ;) benim ki de klasik rabbit :)

Geri