Scudo Sports

Herkese selam trek 6500, 3900 ve madone 3.1 imiz

Scudo
herkese selam tekrardan güzel yorumlarınız için tesekkur ederim 6500 e yakında son halini eklicem değişen birkaç parça oldu

crossride jant seti
kırmızı avid alligator rotorlar
kırmızı beyaz (custom boyandı) truvativ noir carbon ayna kol
wellgo 85 gr agırlıgında titanyum milli beyaz pedal seti

yakında hepsini eklicem bu arada bisikletin son ağırlıgı bu parçalar eklenmeden once 11.8 kg bakalım son hali kaç olacak

tesekkurler

çok güzel bisikletler kazasız bol pedallar

Hepside birbirinden şık olmuşlar.6500 deki matara kafesi nefis.3900 deki maşa hangi modeldir acaba?

Kazasız pol pedallar

• Beğen
Tepkiler: Ali YILDIRICI
ilk bisikletin kadrosunun rengi çok müthiş bütün bisikletler çok güzel kazasız belasız bol pedallar

• Beğen
Tepkiler: Ali YILDIRICI
@Emre Alp Özkurt

valla ben hem 6500 le hemde 3.1 le 1 er kere saglam bi uctum uzerlerinden bisiklet 1 yana ben 1 yana hele 3.1 le bisikletin uzerinden takla attım bisiklette takla attı ama valla herkes saolsun okadar masallaha kadrolarda yemin ederim cizik yok sadece elcik vs tozlandı okadar ben zaten dusunce kendimden once onlara bakıyorum son dustugumde kalkar kalkmaz bisikleti incelemeye aldım kendime 1 kere bile bakmadım kask ucmus kafamdan 10 dakka sonra farkettim bisiklete bakmaktan onu bile farketmemisim :) ama allahtan ikiside sapa saglam ciziksiz tertemiz duruyorlar

Gerçekten hepsi birbirinden güzel kazasız iyi sürüşler diliyorum

3900
slx vites değiştiricileri
slx arka ruble
deore arka arttırıcı
alivio ön arttırıcı
shimano 595 hidrolik frenler beyaz
bontager at 850 jantlar
shimano rotorlar
bontrager jones jr lastik seti

6500
xt arka arttırıcı
xtr arka ruble
truvativ ayna kol
bontrager carbon suluk
wellgo wr1 titanyum pedal seti
xt ön arttırıcı
xtr zincir
slx vites kolları
slx hidrolik fren seti
avid alligator kırmızı rotorlar
bontrager race xxx lite iç lastik
bontrager xr0 dış lastik

öncelikle merhaba her üç bisikletide çok beğendim kazasız pedallamalar diyorum
bi sorum olacak 6500 de kullanılan fren setinden bende almayı düşünüyorum yanlış hatırlamıyorsam m 486 modeli idi nasıl memnunmusunuz acaba?

Geri